SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Adamlar yatarak 1-0 önde girdi, penaltı değil, hakem 30 dk oynan maçı 5 dk uzattı, sürekli top duruyor, Ömer denen dangalak maçın içine ediyor tüm duran topları tüm ayağına gelen topları öldürdü, Emre Onyekuru geleni atamıyor vs vs vs

Etebo ile arda neden kesilmiyor illa puan mı kaybetmemiz lazımdı ?

Donk un Luyindama dan iyi yaptığı ne var onu da göremedim ben

Emre kılınç büyük takım topçusu olamaz anca yedek olur ziraat tr kupasında oynar

O golü atamayana topçu demezler Emre K

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanan takım kazanan takım. Yani kötü oynandığını görmek için illede kaybetmeyi beklemek mi gerekiyor

fatih hocam bugunde dk 80i bekleyelim bakalım ankara kac atacak görelim

Belhandasız oynayın yavrularım oynayın. Olmadıgı maçların hepsini dikkatle izleyin. O olmasın da kazanmayalımcılar masturbasyon yapsın.

Penaltı neye çaldı ben hala anlamadım. El desen baldırdan sekiyor top ve vücuda yakın normal pozisyonda. Faul desen yok.

Biz ne oynuyoruz haftalardir?

Bir sekilde biryesenel yeteneklerde gote balla goturuyorduk, bir gun patlayacagi belliydi ve oda bu macta oldu.

Rezil top oynuyoruz.

Bu kadro biryerde patlayacaktı, ikinci yari ilk 10 dakikada gol bulamazsak geçmiş olsun, o kadar zor maçlardan çikip bu leş takima puan verirsek yazik..

Herifler dokunmadığımız pozisyona bile feryat figan bağırıp yere düşüyorlar ve faul düdüğü anında çalınıyor. Tamam ilk yarı bir şey oynamadık ama ben bu derece hakem/karşı takım taraflı eyyamı ilk kez görüyorum. İkinci yarı dönecek bu maç. BAŞKA YOLU YOK.

He heee kerem kesin kendini gösteremiyordur antremanlarda he heee arkadaşlar ardanin oyun aklı yeter yaaa oyun aklı 80 dakika boş boş koşmadan bir pas bekliyoruz ardadan.

Biz ne oynuyoruz abi? karşımızda lig sonuncusu var böyle rezillik varmı,burda kaybedilecek herhangi puan hocaya yazar.

Peni halen anlamadim. Hicbsy yok. Swref yoksunu Cüneytin isine geldi

Bu maçta puan kaybedilirse şampiyonluk gider. Çünkü kuşlar takılmiyor malesef. Takilan kaybederdi, biz takilacagiz gibi çünkü iyi de oynamiyoruz.

Geri
Üst Alt