SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

mac sonu lig sonuncusuna puan kaybında bahane bulmazsın insallah fatih hocam

Şu ömer bayrami 1 dk daha görmek istemiyorum aga

Takım geçen maçta son derece zayıf rakibe karşı sürünürken iki gram futbol oynamadan mohamed'in harikaları yaratmasıyla kazanırken boşverin galibiyeti kutlayın diye malca bir yaklaşım olmaz. Olursa çekirge bir sıçrar iki sıçrar, bugün de muhtemelen çevirip kazanacağız maçı ama bu 11 artık oynamamalı. Hücumda hiçbir varlık sergileyemiyor bu takım, hiçbir özelliği yok. Mohamed zorlayacak atacak ya da rakip savunma hata yapacak yoksa gol atamaz bu 11.

adamlar tetikçilik etmeyip penaltıyı vermese ankaragücü pozisyona mı girebilecek.adamlar zaten kovalıyor ki bişey yapıp bize çelme taktırsınlar.bu bu kadar barizken pozisyonlara neden böyle davrandılar demeye gerek yok ki.bu golü yememiz inşallah galibiyetimize vesile olur.bazen bu durumlar takımı ciddi oynamaya iter.

Takım son 3 maçtır bayağı kötüydü. Bugün de ekstra olarak gedson resmen maçın içine etti. Böylesi amatör takımlara karşı oyun üstünlüğü kurup, erkenden maçı koparamıyorsak şampiyon olmayalım zaten.

İlla ki maç kaybedeceğiz ondan sonra bu Arda ve Etebo bozuntuları takımdan kesilecek.

3 günde 1 maçta Arda'yı oynatıyon sanki bana Messi. Hocayı büyük eleştiricem maalesef skandal ötesi işler allahtan maç önü yazdım da skora göre yorum yapmadığımız anlaşıldı.

Omer bayram ozurlusi ile ne defans yapabilirsin ne ofans Linnes Sol bekte sag bekte oynadiigindan daha iyi oynuyor.Keremle baslasa olecek sanki hoca hadi cevir bakalim cevirebilecek misin 11kisi ile defans yaparlar 20 dakika yatar artik adamlar

tek pozisyonları penaltı oluyor 1-0 yeniliyoruz zoruma gidiyor

Şu bayram topçu olduğu dünyada herkes topçu olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-4-2 ye dönmemiz lazım.

Arda > Feghouli

Gedson > Belhanda

Ömer > Falcao

Bu değişiklikler ile 4-4-2 başlarsak alırız maçı.

En başta Ömer, Gedson ve Arda çıkmalı. Sonra da Etobo. Duran topları Ömer'e kullandırmak da ayrı bir rezalet. Emre Kılınç o golü atmalıydı.
Feguli, Kerem ve Linnes girmeli. Duruma göre Belhanda ve son çare Babel. Falcaoluk bir durum yok çünkü Mohammedê de top veremiyrolar.

Geri
Üst Alt