SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Verilen penaltı saçmalık. Takım aktif oyunda yok. Tamamen pasif durumda, görünüyor ki bir rehavet-ciddiyetsizlik hakim.. Emre o pozisyonu artık gol yapmalıydı. Maç dönebilir mi? Tabii ki. Ama bu oyunla olmaz. Risk alınıp Feghouli'yi sahaya atmak lazım görünüyor.

Ikinci yarının hemen başında 4 oyuncu değiştirmek lazım;

Arda out Feghouli in,
Etobo out Taylan in,
Ömer ya da Yedlin out Linnes in,
Gedson out Belhanda in.

Hoca eğer değişiklik yapmadan çıkarsa rezillik.

1 hafta önceden yazdık.Arda Emre kılınç aynı takımda oynamaz diye.Hoca ısrarla oynatıyor.Luyindama neden yedek?.Şimdi ikinci yarı ankaragücü ölümüne kapanacak.Çok zor işimiz.Hakem senin ben taaaaaaaaaa dedene kadar öpeyim.Öyle penaltı mı olur lan ardanın dizinden gelip eline çarpıyor top.Var niye uyarmıyor?Ardanın rakibe müdahalesi yok.

80e kadar değişiklik beklemiyorum. Hocam kazanan takimla devam et sen !!! Ins bi kazaya ugrayip puan kaybetmeyiz. Yoksa tek sorumlu Fatih hocadir.

acilen 3 değişiklikle başlamamız gerekiyor

etebo dışarı taylan içeri

gedson dışarı feghouli içeri

arda dışarı kerem içeri

Hocam büyük skandalsın be şu maça Belo'yu oynatmıyorsun.

Emre, Gedson top bile alamıyor Belo'nun top ile buluşmalarını millet normal sanıyordu bu adamın özelliği bu koridor kullanımı. Gedson'a top bile atmıyorlar kaybedecek diye adam çöp.

Devre arası değişiklik gelmeyeceği için bence bu maç şimdiden kayıp.

Orta saha komple değişmeli

Taylan Feghouli Belhanda yapılmalı

Penaltı tam olarak neye çalındı , kolunu mabadına mı soksun adam ? Ne aptalca bir karar yahu.

2. Yarı başında değişikliklerle ortasahayı tutmak gerek 60 civarı Falcao da girmeli

Penalti degilmis.
Ulan Sen önce pozisyon üret. Futbol oynamaya basla sonra konusursun hakemi. K.pasa macinda zemin dedik Alanyada zor dedik. Erzurumda Zemin dedik. Takimin ürettigi Tek pozisyon rakibin hatasi oldu.

Kerem bu maça Ardanın yerine girse maçı çevirse dahi bir sonraki maç Arda 11de olur. Ki bu futbolla bu ezbercilikle maç dönmez.

Bu evlatçılık bizi bitirecek

Sonuncu bu takım sonuncu bu kadroyu çıkarırken aklın nerdeydi senin hoca.Bıktım abuk subuk inadından valla yeter ya

Geri
Üst Alt