- 3 Haziran 2015
- 57.141
- 66.322
- 4.143
çim zemin diye biliyorum neden ki?
Yuvarlanir mi diye merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çim zemin diye biliyorum neden ki?
Ekli dosyayı görüntüle 116286
Yuvarlanir mi diye merak ettim
Sevindirici![]()
undefined Maç Özeti (Video) | beIN SPORTS
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!tr.beinsports.com
şurada görünene göre yuvarlanmasında bir sakınca yok
Vay reis avcı çıktı
Bence biz 5te5 yapamayacağız sürekli yükselen bir emtia olmaz.şöyle olsaydı böyle olsaydı demeyi sevmiyorum futbolda da işi yok ama sadece bakın şu 2 maç ciğerimi çok yakıyor, karagümrük ve alanya maçlarında 90+5 lerde yediğimiz 2 gol yüzünden 2 puan eksiğiz. şu maçlar berabere bitse şu an çok daha rahattık. Şu an gelecek bi 5 maçlık 15 puanlık seri de bence bizi baya rahatlacaktır, mutlaka puan kaybı yaşayacak rakiplerimiz. Daha aralarında oynayacaklar. O maçtan da her türlü avantaj elde edeceğiz
Gercek Imparator Hocam kanatta oynayamayan onyeyi forvete atip KralArda'yı da sağ kanatta mundar etmeyeceği bir 442 denese nasil olur acaba.
Onye-Bombaci Mulayim
KralArda-Yerli Kante-Taylan-Feguli
Gercek Imparator Hocam kanatta oynayamayan onyeyi forvete atip KralArda'yı da sağ kanatta mundar etmeyeceği bir 442 denese nasil olur acaba.
Onye-Bombaci Mulayim
KralArda-Yerli Kante-Taylan-Feguli
Kuzen bu onye hic kanada gelmemeli. Surekli ceza sahası cevresinde durmalı. Kanatta gözümü kanatiyor.
Böyle devam edecekse kerem oynasın da bekleyelim bir iki maç daha.Kuzen bu onye hic kanada gelmemeli. Surekli ceza sahası cevresinde durmalı. Kanatta gözümü kanatiyor.
Bu Onye harbiden neden hic hizini kullanmiyor @ Murat Kara rengim
Sagindan atip sounda bile gecse hiziyla halleder calima bile gerek yok
Wakememe bile yürüyerek adam geciyor bizimkide deli deli solda geziniyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu salak Onye harbiden neden hic hizini kullanmiyor @ Murat Kara rengim
Sagindan atip sounda bile gecse hiziyla halleder calima bile gerek yok
Wakememe bile yürüyerek adam geciyor bizimkide deli deli solda geziniyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi