Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
fb TS gazıyla 5 maç gider.ne bileiym antalya yenilmeycekmiş gibi geliyor içimdeki ses öyle.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb TS gazıyla 5 maç gider.ne bileiym antalya yenilmeycekmiş gibi geliyor içimdeki ses öyle.![]()
Maşallah diyelim
Şimdi bu Taylan'ın tam olarak neyi var. Pubis falan doğrumu? Eğer öyleyse neden Erzurum maçında oynatildi, değilse 11'de baslamadı. Dinlendirmek amaclı ise neden daha önce kupa maçında yapilmadı bu.
Bana inanmiyorlar ama dedigim gibi.
Belhanda ve Taylan Alanya macinda Hocanin dedigini yapmayip kizdirmislar.
Oda bu durumda ikisinide yedekde birakti kendilerine gelsinler diye.
Bana biraz abartı geldiBana inanmiyorlar ama dedigim gibi.
Belhanda ve Taylan Alanya macinda Hocanin dedigini yapmayip kizdirmislar.
Oda bu durumda ikisinide yedekde birakti kendilerine gelsinler diye.
Bana biraz abartı geldi
Belhanda öyle olabilir deFatih Hocayi bilirsin, dedigini yapmadigin zaman birde kaybedersen adami yakar
Sampiyonluk yolumda bence önemli bir hamle, Kupa macinda olsada, mesaj gelmistir onlarda Insallah![]()
Belhanda öyle olabilir de
Taylan'a niye kızsın
adam ilk yarı her maç 11de oynadı sürekli , çok iyi katkı verdi
Taylan dinlenmesi gerekiyormuş galiba biraz
4-4-2 de hoca taylan etebo yapar başka ikili düşünmüyorum eğer 4-4-2 olursa ve net olarak kuru mustafa çift forvet solda arda sağda feg olur.sol bek ömer olur gene lakin sol tarafımızı otobana çevirme durumu olabilir.arda ve ömer sıkıntılı ikili belki 30 dkk idare edebilirler ama hoca ardayı kenara heleki ikinci yarı başı gene almazssa cidden bi maçta fena patlayacak bize.
musli yedlin luyi marcao ömer feg etebo taylan arda kuru musti bu takım 4-4-2 çıkartılır tahminimce
terimden beklediğim 11
musli yedlin luyi marcao ömer gedson etebo(taylan) kılınç kuru arda mustafa