SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

hata lüksü yok kanırtarak olmasa bile net skorla yenmemiz gerekiyor

EveMytmXMAIZET4

falcao'yu alışveriş merkezlerine kiralayın, imza dağıtsın.

Sol bekler de dönünce, 28 kişiden her maç 7 kişi kesmek hoca için güç olacak.

saraya ziyaretmi var acaba

Şimdi bu Taylan'ın tam olarak neyi var. Pubis falan doğrumu? Eğer öyleyse neden Erzurum maçında oynatildi, değilse 11'de baslamadı. Dinlendirmek amaclı ise neden daha önce kupa maçında yapilmadı bu.

Bana inanmiyorlar ama dedigim gibi.

Belhanda ve Taylan Alanya macinda Hocanin dedigini yapmayip kizdirmislar.
Oda bu durumda ikisinide yedekde birakti kendilerine gelsinler diye.

Fatih Hocayi bilirsin, dedigini yapmadigin zaman birde kaybedersen adami yakar :)

Sampiyonluk yolumda bence önemli bir hamle, Kupa macinda olsada, mesaj gelmistir onlarda Insallah :)
Belhanda öyle olabilir de
Taylan'a niye kızsın
adam ilk yarı her maç 11de oynadı sürekli , çok iyi katkı verdi
Taylan dinlenmesi gerekiyormuş galiba biraz

Belhanda öyle olabilir de
Taylan'a niye kızsın
adam ilk yarı her maç 11de oynadı sürekli , çok iyi katkı verdi
Taylan dinlenmesi gerekiyormuş galiba biraz

Dedigim gibi Hocam görev verip yerine getirmeyip maci kaybetmisti, öyle algiladi Fatih Terim ve bu duruma cok kizmis.

Belkide hocam böylece oyuncuyu yine 100%‘e getirdi ve Sampuyonluk yolunda önemli bir mesaj verdi.

Hayirlisi olsun Etebo zaten görevini iyi yapiyor, Gedson daha hazir degil gibi geliyor bana.

4-4-2 de hoca taylan etebo yapar başka ikili düşünmüyorum eğer 4-4-2 olursa ve net olarak kuru mustafa çift forvet solda arda sağda feg olur.sol bek ömer olur gene lakin sol tarafımızı otobana çevirme durumu olabilir.arda ve ömer sıkıntılı ikili belki 30 dkk idare edebilirler ama hoca ardayı kenara heleki ikinci yarı başı gene almazssa cidden bi maçta fena patlayacak bize.

musli yedlin luyi marcao ömer feg etebo taylan arda kuru musti bu takım 4-4-2 çıkartılır tahminimce

terimden beklediğim 11

musli yedlin luyi marcao ömer gedson etebo(taylan) kılınç kuru arda mustafa

4-4-2 de hoca taylan etebo yapar başka ikili düşünmüyorum eğer 4-4-2 olursa ve net olarak kuru mustafa çift forvet solda arda sağda feg olur.sol bek ömer olur gene lakin sol tarafımızı otobana çevirme durumu olabilir.arda ve ömer sıkıntılı ikili belki 30 dkk idare edebilirler ama hoca ardayı kenara heleki ikinci yarı başı gene almazssa cidden bi maçta fena patlayacak bize.

musli yedlin luyi marcao ömer feg etebo taylan arda kuru musti bu takım 4-4-2 çıkartılır tahminimce

terimden beklediğim 11

musli yedlin luyi marcao ömer gedson etebo(taylan) kılınç kuru arda mustafa

benim 11

musli yedlin luyi donk marcao gedson etebo kılınç kerem kuru mustafa

marcaoyu f5 in hamsilerle oynayıpta sol stoperi bek oynatmalarından dolayı taklit amaçlı yazmadım.biz marianoyu bekten oyun kurmasından dolayı çok katkı verdiğini düşünüyorduk bence sarachi gelene kadar bu futbol aklı kıt ömer arkadaşımızın yerine saracchi gelene kadar enazından oyunu sol bekten kurmayı denemeliyiz diye düşünüyorum mariano gibi. sizce faydası olur mu marcaonun sol stoperde görev alması forum ahalisi.

ayrıca donk luyi ve kafa topu alma ustası mustafayla beraber duran toplarda üç adamımız olmuş olur

Geri
Üst Alt