- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
etebo'yu sag ice atip 66yi forvetin arkasina koyup 4312 seklinde dizilmek daha dogru gibi bu 11 adamlaMuslera
Yedlin Luyindama Marcao Ömer
Arda Etebo Taylan Emre
Mos Onyekuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etebo'yu sag ice atip 66yi forvetin arkasina koyup 4312 seklinde dizilmek daha dogru gibi bu 11 adamlaMuslera
Arda Etebo Taylan Emre
Mos Onyekuru
etebo'yu sag ice atip 66yi forvetin arkasina koyup 4312 seklinde dizilmek daha dogru gibi bu 11 adamla
etebo'yu sag ice atip 66yi forvetin arkasina koyup 4312 seklinde dizilmek daha dogru gibi bu 11 adamla
Fazla gaza geldim , telafi edicem.Genelde forumca rehavete kapilip koyariz moyariz denince ters sonuclar cikiyor. Kendinize gelin!! Sampiyonluk maci!!! Sov orda yapilir
Son 1 saat 23 dk @Melih Akan
mendilin var mı ahbabkralı konuya davet ediyoruz
Yokkralı konuya davet ediyoruz
Bayagidir gormuyom. Simdi post atip seriyi bozmasina gerek yok. Zaten Sahin is basinda.OFFLİNE mı
Bayagidir gormuyom. Simdi post atip seriyi bozmasina gerek yok. Zaten Sahin is basinda.
kralı bu tür istatistiklere tabi tutmayalım11-ul heybetMuslera
Arda Etebo Taylan Emre
Mos Onyekuru
Kendimize gelelim Zurhetebo'yu sag ice atip 66yi forvetin arkasina koyup 4312 seklinde dizilmek daha dogru gibi bu 11 adamla
Kerem 11 sürprizi bekliyorum ben.
Onyekuruyu dinlendirip sonradan alabilir.
göztepe bizden puan alirsa seni banlarim ona göreKendimize gelelim Zurh