SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Geriye düştüğümüz hiçbir maçta puan alamamışız bu sene ?????????????

Son kez de fatih hoca için konuşayım eskiden takımı iyi motive eder oyuncuları iyi gazlardı artık o yönünüde kaybetmiş gibi taktik teknik konularına hiç girmeyeceğim.

Mohammed çok sükse yapınca bir kırmızı kart göstereyim dedi. Genelde sükse yapan oyuncularda iz bırakmayı sever hakemler bu da öyle oldu.

Kirmiziyi biraktik, böyle penalti olmaz.
Top bacaktan ele sekiyor El topa gitmiYor. Hic bi yerde verilmez bu ancak art niyetli oldugunuz zaman.

Arda'nın ve Ömer Bayram'ın bir daha ilk 11 oynamaması lazım. Orta sahaya Taylan, sağ kanada Feghouli'yi bir an önce tekrar yerleştirmek lazım. Sadece ilk 11 düzenlemekle de olmaz, hocanın da oyun anlayışında bir değişikliğe gitmesi lazım. Forvetlere top ulaştıramıyoruz ya, şaka gibi.

Yönetim Bekliyorum Açıklamalarınızı..Tetikçi Hakemlerden Kelle Alamazsanız Yazıklar Olsun Size

3 puan kaybettik diye şampiyonluk gitti demiyoruz

Şampiyon olacak takım lig sonuncusuna 20-25 dakikada 2 tane atar
Sonra kontradan 1 tane daha sallar

Bizde bu telaş oldukça daha çok puan kaybederiz

Devreye 1-0 geride girmişsin
Aksayan yerin sağ kanat
Değiştir abicim burayı, birini yaratıcı oyuncuyla, 10 dk izle

Baktın yine üstünlük kuramadın, 55-60 arası ortasaha ve sola takviye yap
İzle 10 dakika daha

Son 75-80 arası dön çift forvete, uzun top doldur boşalt ve kenarlardan ortaya dön

Biz ne yaptık
2. devre ortasahayı boşaltıp çift forvete döndük

Önce kontradan golü yedik
Sonra ortasahada eksik sayıyla top kapmaya çalışırken kırmızı yedik

Sonra da ne yaptığımız belli değil

Taylan niye yok, luyindama niye yok, kerem niye az şans buluyor, gedsondaki bu ısrar niye, adam 3 ay sonra basıp gidecek, 3 aydır, aslında hiç olmayan falcaodan ne bekledin de 2.yarı panikle oyuna aldın. Taylan feg kerem girseydi maçı çevirirdik. Ayrıca, oyuncular hiç mi uyarılmaz dikkat edin fırsat kollanıyor diye. Önce hakem, sonra terime yazar.

Bu yönetim.ve başkanın ben iyi niyetleri ne inanmiyorm arka planda biseyler döndüğünü düşünüyorum

Fatih Terim Arda Turan'a "Oğlum ben konuşunca 5-6 maç ceza veriyorlar. Çık yapılanları anlat." demiş.

Geri
Üst Alt