SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Aga bazi kendi vizyonlu sanan taraftarada sesleniyorum Adamlar Fenrbahce macindan beri Algi yapiyorlar hakemleri etki altina almaya calisiyorlarki bunun meyvesinide Alanya macindan beri topluyorlar harika oynamiyoruz super oynamiyoruz ama ince incede dograniyoruz Vizyoncu Beylere sorsan Hakemide yeniceksin der 1 yenersin 2 yenersin.3. boyle olur taraftar olarak hakemleri baski altina alamiyorsak birakalim taraftar olmayalim seyirci olalim bence .Adamlar ne guzel etki altina aldi oyle hakemleri masallah.Bu aksamki maci kazanacak bisey yapamdik penalti da dogru olabilir ama mac icinde bir cok faul bir cok kart cikmadi adamlara siz Vizyonlu vizyonlu takilin takiminiza sahip cikmayin.

Hakem tabi ki artniyetli kararlar verdi. Bunu inkar eden yok ki zaten. Ama sağduyulu davranıp hocayı da adam akıllı elestirin. En son ne zaman koltugunuzda oturup rahat maç izlediniz sorarim size. Bu kadronun ortaya koyacağı futbol bu mudur gercekten. KRAL CIPLAK.

En doğrusu bu yardimci hoca veyahut işe yaramaz oyuncular çikip hakeme Federasyona giydirsin, herseyi Fatih Hoca yapmasin...

3 puan kaybettik diye şampiyonluk gitti demiyoruz

Şampiyon olacak takım lig sonuncusuna 20-25 dakikada 2 tane atar
Sonra kontradan 1 tane daha sallar

Bizde bu telaş oldukça daha çok puan kaybederiz

Devreye 1-0 geride girmişsin
Aksayan yerin sağ kanat
Değiştir abicim burayı, birini yaratıcı oyuncuyla, 10 dk izle

Baktın yine üstünlük kuramadın, 55-60 arası ortasaha ve sola takviye yap
İzle 10 dakika daha

Son 75-80 arası dön çift forvete, uzun top doldur boşalt ve kenarlardan ortaya dön

Biz ne yaptık
2. devre ortasahayı boşaltıp çift forvete döndük

Önce kontradan golü yedik
Sonra ortasahada eksik sayıyla top kapmaya çalışırken kırmızı yedik

Sonra da ne yaptığımız belli değil
Ama biz hala Hakem konuşuyoruz. Gerçekleri ne zaman gorecez cok merak ediyorum.

Apo ağlıyor yahu kardeşim tehdit etmek sert konuşmak bukadarmi zor valla delirecem 😀

Hazmedemedim hala hay allah yarin nasi ise gidilir allah belasını ya oynamadan ezik ezik gitti ilk yari .İlk ywri bitti mac

Komedi yemin ediyorum adamın topla alakası yok ankaragüçlü oyuncunun koşarak geliyor nereye koştuğu belli değil bizim oyuncu top sürmeye çalışıyor kırmızı kart çıkıyor.Bir daha böyle kimse kırmızı kart görmeyecek izleyin görün maçları.
İşin kötü tarafı kendi taraftarlarımız arasında da bunun doğru olduğunu savunan arkadaşlar var. Komedi gibi.

Kulüp sosyal medyadan kolaj yapsın özellikle serdar ve rosierin vurduğu dirseklerin olduğu pozisyonları paylaşsın.Alayına savaş açalım sıkıntı yok.

Geri
Üst Alt