SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Olası puan kaybını hatay deplasmanında bekliyordum bu maçda olması hem iyi hem kötü oldu.Gerekli dersleri çıkarıp Hatay'ın mutlaka yenip gelmeliyiz.

Hatay macinda beraberlik hakkimiz vardı, artık bitti o. Kesin 3 puan almaliyiz. Ama nasil olacak onu bilmiyorum.

bjk yi 3 farktan az yensek bile öne geçemiyoruz şimdi he. Ulan kaç maç kaybettik böyle lig sonuncularına kaç yıldır aynı hikaye. Yeter artık be. Gelen geçenin fark attığı şu takıma pozisyon bulamıyorsun defolun gidin

Bok gibi oynadık ama bir kenarı bırakıp Mohamed konusunu gündeme taşımalıyız

Bu işin standartı nedir ?

Falcao kırmızı Marcao penaltı Mohamed kırmızı

Samatta rakibine avucuyla suratına vura vura gol atıyor devam, Bakasetas a dirsek devam

Standartı sarı kırmızı forma mı ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş maçlarını kazansın diye boşuna istemiyordum. Yedekte dursunlar bu FB olacağına onlar olsun. Hoca-hakem el ele bitirdiler bizi. Yazmaya kalksam sabah olur.

Belhanda-Feghouli bu iki adamın hakkını yiyenin iki yakası bir araya gelmez. Gedson ile mutluluklar.

Evet bugün yenilmeyi hak ettik ve Hoca zaten dersini almıştır ama biz zaten kötüydük diye bu tetikçiliği bugün konuşmazsak iyi olduğumuz bir hafta da maçı beraberliğe bağlar bu tetikçiler.

İbrahim Akdağ sarı kart cezalısı değil miydi? Ben mi yanlış baktım, 4 sarı kartı oldu geçen hafta.

Onyekuru geçen seneden beri gol kaçırma makinası..

Geçen sezonki fener maçının da içine ediyordu.. Sezonu sadece 1 golle tamamladı.. Sivas beşiktaş maçlarında deli gibi gol kaçırdı..

Bu sene fener maçında yine bomboş pozisyonda golu atamadi allahtan muhammed 2 dk sonra attı golu..
Alanya deplasmanında yine 2 pozisyonu hiç etti..
Geçen hafta erzurum maçında yine golu kaçırdı devamında muhammed attı
Bu maçta yine bomboş kafayı atamadı..
Adamın bitiriciligi yerlerde.. Zaten oyun katkısı yok bunları da atamayacaksa oynamayacak yerine kesinlikle kerem oynamalı..
Etebo yerine taylan oynamalı ayrıca feghouli de mutlaka sag kanatta olmalı..

Ayrıca arkadaş nedir bu her geriye düştüğümuzde çift forvete dönmek..Ne zaman geriye düşüp çift forvete hem oyunu hem skoru veriyoruz.Bu maçta da aynısı oldu..

Şu maça sadece 4-5 farklı oyuncu ile çıksan yenmek için yetecek. Mental, fiziksel her türlü yorulmuş takım.

İyi takıma kenardan giren oyuncu maksimum katkı vermek ister çünkü özenir futbol psikolojisi bu. Sen maçı kafanda oynamamışsın bile öylesine çıkıyorsun.

Devre arası geliyor 4-4-2 yapıyorsun ya adama sorarlar 4.gelişinde 4-4-2 yapıpta çevirdiğin maç oldu mu diye? cevap hayır ortayı boşaltıyorsun dönen topu alamıyorsun ulan nasıl baskı kuracağız? 2.golü ortayı açtığın için yiyorsun şaka gibi ya hoca maçı vermek için hummalı çalıştı.

Konsantrasyon diye diye tüyü diktiniz. Yemişim sizin konsantrasyonunuzu. Biz sizden daha iyi hazırlanıyoruz vallahi maçlara. Umarım bu tokat sizi kendinize getirirde biz ne oyunuyoruz demeye başlarsınız. Açık ve net söylüyorum bu oyunla şampiyonluk mucizedir bana göre.

Şu maça sadece 4-5 farklı oyuncu ile çıksan yenmek için yetecek. Mental, fiziksel her türlü yorulmuş takım.

İyi takıma kenardan giren oyuncu maksimum katkı vermek ister çünkü özenir futbol psikolojisi bu. Sen maçı kafanda oynamamışsın bile öylesine çıkıyorsun.

Devre arası geliyor 4-4-2 yapıyorsun ya adama sorarlar 4.gelişinde 4-4-2 yapıpta çevirdiğin maç oldu mu diye? cevap hayır ortayı boşaltıyorsun dönen topu alamıyorsun ulan nasıl baskı kuracağız? 2.golü ortayı açtığın için yiyorsun şaka gibi ya hoca maçı vermek için hummalı çalıştı.
Reis 4-5'ede gerek yok.Ardayla çıkmasan yerine kerem oynasa yeterliydi.Adamlar hep ardanın olduğu kanattan atak yaptılar ilk yarı önde baskıyıda o kanatta yoğunlaştırdılar.Çünkü biliyorlar arkaya top gitse bile arda koşamayacak.

Bu ülkede bilhassa Özal zamanindan itibaren hep bir suçlu arama geleneği oluştu ve günümüzde artık had safhaya ulaştı. Faiz lobileri, fetöcüler, vatan hainleri, hakemler gibi
.. liste uzar gider. Ama hic kimse acaba ben doğru işler yapıyor muyum diye sormadı, sormuyor. Bu takım son 3 yıldır manası olmayan bir futbol tarzı ile oynuyor ve artık mızrak cuvala siğmıyor. Bazı aklıeveller de bu leş ligde bulunduğumuz konuma bakarak başarılı olduğumuzu zannediyor. İyi uykular.

biz kötü oynuyorsak kaybedelim kötü oynayan her takım kaybetsin bu ayrı bi konu.bugün hakem pisliğine rağmen hepimiz takıma hocayada ciddi anlamda yüklendik yüklenmemizde lazım.lakin öyle bi durum yaşanıyorki hakem bizim kötü oyunumuzun bile önüne geçiyor.yani düşününki hakem ne kadar rezil bi yönetim göstermiş

halbuki ben art niyetli hakem olsam ulan derim bu akşam berbat oynuyorlar ALLAHa şükür bana iş düşmeyecek ne güzel der yönetirim maçı.ama nasıl bi direktif almışssa adam mustafayı kırmızıyla attı.bu alenen kasti ve emirle yapılmış bi hamledir.eğer dirsek kırmızıysa arkadaş her maçta göstersinler eğer vücuttan seken top ele değdiğinde penaltıysa her takıma çalsınlar.standart yok bu da şaibeye hatta açık açık art niyeti gösteriyor.

ulan luyinin kaşı alnı gitti sarı verdiler digneye kırmızı serdar aziz dirsekle penaltı yapıyor donka adamlar oralı olmuyor.ömründe kırmızı görmemiş falcaoyu adam attı geçen yıl.

yani bu kadar alenen nasıl yapılır yani bu nasıl bi namussuzluk haysiyetsizlik paranın koppeği olmaktır bi varlık kendini nasıl buna layık görebilir onurunu şerefini satabilir.

Hala hakemi savunanları görünce artık diyecek söz bulamıyorum. Kurallar belli ve bir standart var. Bugün aleyhimize çalınan penaltı fb aleyhine çalınmıyor. Kırmızı kartlar aynı şekilde. Yav herşeyi geçtim 6 saniye kuralı 60 yıllık lig tarihinde bize uygulandı sadece, bu maç kaleci 15 saniye geçiriyor hakemin umrunda değil. Bütün kurallar en net ve katı şekilde bize uygulanıyor, bizim maçlarda hatırlanıyor bu kurallar ve sadece aleyhimize. Bir gariplik yok mu?

Hala hakem konusuluyor

inanilmaz
Ya kimi konuşalım hakan abartma yeter yahu.

Beşiktaş maçında Rosie sarı kartı varken tam 3 kere sert faul yaptı birinde o kadar sertti ki aha dedim gücü karta gidiyor, döndü geldi 15 dakika sonra topa vuran adama kafa mesafesi diye kırmızı çıktı. Biz kendi oyunumuz boktan olabilir sen çifte standartın ardına koyamazsın.
Orada hakemi konuşma takımı konuş burada hakemi konuşma. Biz zaten sürekli kendimizi eleştiriyoruz ama yeter daha.

Haftalardır rakiplere dokunmadan kendini atan adamlara faul veriliyor dönüp fener maçlarında üflesen faul çıkıyor, senin maçlarında kritik yerlerde fauller es geçiliyor. Sen yapsan direkt sarı kart gürüyorsun.
İnsanların isyanı hakenlerin itliklerine aynı adam 2 gün arayla farklı karar çıkartıyor bu bir değil iki değil.

Evet bugün yenilmeyi hak ettik ve Hoca zaten dersini almıştır ama biz zaten kötüydük diye bu tetikçiliği bugün konuşmazsak iyi olduğumuz bir hafta da maçı beraberliğe bağlar bu tetikçiler.

Hakemi konuş çünkü sonuna kadar haklısın. Ama önce dön teknik heyet olarak kendine sor. Ben ne yaptım. Bu takım iyi oynadığında kimse durduramaz. Ne oldu biz bu akşam 5 gol attik da hakem aleyhimize 6 tane penaltı verdi de yenildik mi?

Geri
Üst Alt