SL 20/21 H:29 | Beşiktaş 2-1 Gaziantep FK | MS | 6 Mart

Bune lan maçı 1 sarı ile tamamlamışlar. 1 tane de td heyetine çıkmış herhal. Bu kadar sert oynayan bjk ye çıkan kart sayısına bak.

Bune lan maçı 1 sarı ile tamamlamışlar. 1 tane de td heyetine çıkmış herhal. Bu kadar sert oynayan bjk ye çıkan kart sayısına bak.
Son 3 maçta sadece 1 tane sarı kart gördüler.

Rosierle Josef kart bile görmedi.

Ankaragücü maçımıza bakıyorum küçük bir temasta olan faulde ortalığı yıkan ankaragücü oyuncuları.Bugün ki maça bakıyorum rosier adamın ayağını eziyor bileği kanıyor adamın herif teşekkür edecek rosiere neredeyse.

Ankaragücü maçımıza bakıyorum küçük bir temasta olan faulde ortalığı yıkan ankaragücü oyuncuları.Bugün ki maça bakıyorum rosier adamın ayağını eziyor bileği kanıyor adamın herif teşekkür edecek rosiere neredeyse.

Ikisi ayni konumda değil ki. Biri can derdinde, diğeri lig bitse de tatile ciksam modunda.

Beşiktaş 2 haftadır iyi değil doğru oynuyor. Biraz hakemler müsade ediyor önemli isimler kart yemiyor, yetenekli adamları devreye girip gol atıyor öyle böyle geçiyolar. Bizim son 5 6 maçta hamzayla 1-0,2-0 galibiyet serimizle şampiyon olduğumuz sezondaki gibiler. Umarım başak maçında patlarlar.

Haftaya aykut bunlari beraberlige baglar gibi bakalim

Biz son 3 haftadır bir şey oynamıyoruz.

Ama fenerbahçe'nin derbiler de şampiyonluk yolunda ki rakiplerimizi yenip bize avantaj sağladığı gerçeği var son bir kaç senedir. :)
Derbi psikolojisini yaşamadı son zamanlarda Beşiktaş, anadolu takımlarını yenip yoluna bakıyo, bunu değiştirmek için 2 hafta var inşallah fenerbahçe yaşatır bunu.
Fener o maça kadar 6 puan gerimize düşerse yaşatsın sorun yok.

Hep söylüyorum bizdeki ilk dönemlerinde maç içinde hic olmazsa bir iki defa Ndiaye dikine gidip pozisyon bulmamizi sağlıyordu. Su anda bunu yapabilecek bir tane adam var sadece bir tane(Gedson). Ama o da hala kendine gelemedi. Biraz kıpırdasa cok rahatlayacağız.

Hep söylüyorum bizdeki ilk dönemlerinde maç içinde hic olmazsa bir iki defa Ndiaye dikine gidip pozisyon bulmamizi sağlıyordu. Su anda bunu yapabilecek bir tane adam var sadece bir tane(Gedson). Ama o da hala kendine gelemedi. Biraz kıpırdasa cok rahatlayacağız.
Orta sahada oynadığı sürece yapamaz o işleri gedson.Forvet arkası oynayıp ön tarafa dinamizm katmalı.Arda kicklenmeli.Orta sahayı taylan etebo toparlar.4-2-3-1 oynamamız lazım belki defansif zaaf oluşabilir ama ofansif olarak üst seviyeye çıkarız orası kesin.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Linnes
Taylan Etebo
Feghouli Gedson Onyekuru
Mohammed

Var bir Hayalimiz...

Geri
Üst Alt