Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Herkes diyorki bjk puan kaybeder iyide kardeşim onlar kaybedince biz kazanacazmi sanki biz daha kotuyuz
gecen sene bu basak ve ts looser yav 2 mac alirsak lige tutunuruz diye diye son 10 macta galibiyet alamamistik reis. hala hayal satmaya devam edenler var.Herkes diyorki bjk puan kaybeder iyide kardeşim onlar kaybedince biz kazanacazmi sanki biz daha kotuyuz
Aynen öyle...Kadroyu görünce zaten aklı başında herkes eyvah demişti
Belhandayı kesebilecek kapasitede bir orta saha yok. Varsa koyun oynasın.Belhanda mı bana kalsa kulübeye sokmam![]()
Fegouli ortaya alması tam bir facia.
Abdullah Avci gibi bir looser varsa bu olabilir ama Sergen varken HAYALArkadaşlar 1 maçla şampiyonluk gitmez.
Bu pilav daha çok su kaldırır.
Bugün normalden daha fazla şanssızdık,o kadar.
Biz son 5 haftada 8 puan geriden gelip şampiyon olmuş takımız.
Olur böyle kazalar.
Daha Bjk ile maçımız var.Her sonuç olabilir.
.ben öyle uygun gördüm bundan sonra sana başka takım ismini yazmayı yasaklıyorum
Bence bitti. Şerefsiz kargalar ittirilerek kakalanarak sürekli kazanıyor. Bu saatten sonra üçüncü olabilirsek iyi.iki haftadır neler oluyor yahu, çok net 6 puan alacağımız iki maçta 5 puan kaybettik. bitmiş bir şey yok, oyna devam.
Öyle diyorsun ama geçen hafta da 1 maçla şampiyonluk gitmez dedik. Haftaya Kayseri deplasmanına 3 puan yazamıyoruz.Arkadaşlar 1 maçla şampiyonluk gitmez.
Bu pilav daha çok su kaldırır.
Bugün normalden daha fazla şanssızdık,o kadar.
Biz son 5 haftada 8 puan geriden gelip şampiyon olmuş takımız.
Olur böyle kazalar.
Daha Bjk ile maçımız var.Her sonuç olabilir.
ben biraktimKendi adıma rahatladım enazindan artık her maçı izlemem