GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 187

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
187/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
yine giren çıkan hemen herkesin iyi oynadığı, hak ettiğimiz bir müsabaka. lig zaten zor, linnes gibi ikram yapıp altından kalkmak daha da zor. sonra da muslera-donk ve linnes'in ortak hatasında taçtan gol yedik. son dakika kiev karambolü olmasa her şeye rağmen kazanabilirdik ama top bizi istemedi.

tekmeye kafa gelince sadece galatasaray'dan topçu atıldığını, 12 dakika duran maçın galatasaray için 7 dakika uzatıldığını da görmüş olduk. her hafta tek tek hakemlere sövmekten yoruldum, bu kirli düzende payı ve karı bulunan herkesin allah belasını versin diyerek sözlerimi noktalamak isterim.

Fatih Terim'in bu son gelişinden beri oynattığı futbolda tek bir ilerleme yok. Objektif olursak ilk geldiği sezon zaten kurulu bir düzen vardı . Sonraki sezon kendi isteğiyle olmadığını bildiğimiz Gomis'in gönderilmesi ile takımın forvetsiz oynaması vs vs. Başahşehir'in puan kayıpları ile puan farkını kapatıp 1 hafta kala başakşehiri yenip şampiyon olduk. Sonraki sezon baştan kurulan kadro , yepyeni oyuncular fakat hiçbirinden bir fayda elde edemedik. O kadro bozuldu .Ve şimdi . Hoca 4 senelik bir kadro ile UEFA kupası almış birisi. Fakat geldiğinden beri ne kadro istikrarı var , ne oynattığı bir oyun var. Her maç bodozlama oynayan , oyun planı olmayan bir takımla sahaya çıkıyoruz. Her sezon ipi rakiplerimizin eline verip puan kaybetmelerini bekliyoruz. Ama bu sefer karşımızdaki rakip öyle başakşehir filan değil. Hocanın kredisi var diye hocaya fazla bir özgüven yüklüyoruz bu da onun hatalarını görmesini engelliyor. Hele hele yanında duranlar. Ümit Davala , Levent Şahin. Hocaya '' Hocam bu yanlış '' diyebildiklerini bile düşünemiyorum. Sonuç ? Yine ipi rakibe verdik. Oturup puan kaybetsin diye bekleyeceğiz. Nerde o ligin bitimine 2 3 hafta kala şampiyonluk ilan eden takım ! Hoca hem kendine yazık ediyor hem de koskoca Galatasaray , Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında kaybetmiş olacak .

Son dakika bile olsa şu uzun top işine girmemek lazımken biz dakika 75'te orta sahayı boşaltıp uzun top doldurmaya başladık şaka gibiydi.
Takımın iki planı var:
1- Marcaoya topu ver, Marcao Taylana ver Taylan Onyekuruyu at Onyekuru çalım atmaya çalışırken kaybetsin.
2-6 defansın ortasındaki forvete uzun top at.

Bu oyunun sebebi yavaş temposuz oynamamız. 80 e kadar yavaş oyun oynadık hemde çok yavaş. Yani 2-1 yeniksin hızlı oynaman lazım. Bu yavaşlık nedir anlamadım. Takımda ateşleyecek oyuncu yok. Hoca kenarda tepkisiz anlamadım biz neye hizmet ettik bu maç. Dün Bayern maçını izledim adamlar kanırta kanırta gitti aldı maçı 2-0 dan 4-2 Bize bakıyosun gol atan adam yok. Haftalardır diyorum su oyunculara son vuruş çalıştırın. Elli tane gol kaçtı yine. Yapicak bişey yok. Elimizle verdik. Artık zor. Rakipler puan kaybedecek illaki ama elimizle verdik. Çok sinir oldum

Daha lig uzun diyenlerle kolay fikstürcüler

Ankaraya yenildik
Sivası yenemedik

İşin Kötü tarafı ortada hızlı ve ne yaptığını bilen bir oyun yok

Yenilince de aksayan yeri halledeceğine tüm takımı değiştiren bir hoca var

Geri
Üst Alt