GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 27

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
27/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Zurnavaslı hücumcularının bulabileceği sızıntı deliklerini Muslera, L.dama, Marcao, Donk omurgası ile keserek, ekibimizin müdafasına ekstra bir ehemmiyet verelim. Ve de Aktürkoğlu, Onyekur, Belhard ve Jetson ile geçiş taarruzlarında şahlanalım...
Arda ve Ümit hocanın kulübeden 4.hakeme yapacağı sitem içeren reaksiyonlar ile operasyonel faaliyetlerin de önüne geçme teşebbüslerinde bulunur isek, 3 point hanemize yazılabilir.

Puan kaybında havluyu atmasakta elimize havluyu alırız demektir

her maçı hadi lan şu maçıda alalım diye diken üstünde izledim,bugünkü maçı çok rahat izliyicem takımın götü yiyosa oynamasın

@Murat Saylak sezon bitti önümüze bakalım konusunu hazırla kırmızı halıyı ser,yarın maç sonu akın akın o konuya gelebiliriz,inş gelmeyiz

Hocada feg-bel-arda-falcao-babel 5lisiyle rakibi hareketsizlikten hipnotize edip gol bulmaya çalışmasa bari

1 adet h meler
1 adet de c çakır yüzünden takıma olan inancınızın 0a inmesini #garip buluyorum
Kerem'in az sure almasi
Belhandanin kesik yemesi
Donk/Luyindama tercihleri
Taylan-ogulcan'in sakat olmamasina ragmen sure almamasi
Gedson'un berbat oynamasina ragmen surekli sahada tutulmasi
Saracchinin ve genel olarak sakatlarin takima gec dönmesi
Oyuncu degisiklikleri
Duran top organizasyonlari

Hakemler agzimiza ediyor ama saha icine dönersek benim sampiyonluktan yavastan umidimi kesmeme sebep olan seyler bunlar

Yarin 17:50de cikacak kadro onemli. Bir şeyler değişmiştir umarim artik.

Puan kaybında havluyu atmasakta elimize havluyu alırız demektir

her maçı hadi lan şu maçıda alalım diye diken üstünde izledim,bugünkü maçı çok rahat izliyicem takımın götü yiyosa oynamasın

@Murat Saylak sezon bitti önümüze bakalım konusunu hazırla kırmızı halıyı ser,yarın maç sonu akın akın o konuya gelebiliriz,inş gelmeyiz

Hocada feg-bel-arda-falcao-babel 5lisiyle rakibi hareketsizlikten hipnotize edip gol bulmaya çalışmasa bari
olacak olan bu gibi

Geçen sezon iç sahada 3-3 berabere kaldığımız Gaziantep maçı geliyor aklıma o maçtan sonra iyice kopmuştuk yarıştan. Şimdi Ankaragücü mağlubiyeti sonrasında birde bu maçta takılırsak sıkıntı yaşayabiliriz. Sivas'ın Hatay'ın 4 attığı Ankaragücü'ne yenilip milleti gaza getirdik.

Geçen sezon iç sahada 3-3 berabere kaldığımız Gaziantep maçı geliyor aklıma o maçtan sonra iyice kopmuştuk yarıştan. Şimdi Ankaragücü mağlubiyeti sonrasında birde bu maçta takılırsak sıkıntı yaşayabiliriz. Sivas'ın Hatay'ın 4 attığı Ankaragücü'ne yenilip milleti gaza getirdik.
yarin berabere biterse gecen sezonki gibi tamamen havlu atariz
ts bile bizi gecebilir. birakinca 2.bile olamiyoruz nasilsa

yarin berabere biterse gecen sezonki gibi tamamen havlu atariz
ts bile bizi gecebilir. birakinca 2.bile olamiyoruz nasilsa
İşte benim korkum da bu. Hatay maçına kadar olan maçların hepsini rahatlıkla kazanabilirdik hepsi kağıt üzerinde aşırı kolay rakiplerdi ama Ankaragücü gibi PTT 1.lig seviyesinde takıma bile yenildik. Asıl böyle mağlubiyetler takımın motivasyonunu bitiriyor. Keşke Alanya'ya yenilip şu maçı kazansaydık.

Geri
Üst Alt