GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 26

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
26/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Yapma :/
Ama o golde hatasi vardi!
her kademeye girişindeki sıçışlarını 2 senedir geliştiremedi hatta mermi gibi attığı sert pasları bile gözümüze çarpıyo hala Marcao gibi adamın o pasları kusursuzza yakın yapması lazım yoksa bi anlamı kalmıyo o 'ÜBER' sol ayağının.

Onun dışında kafasını sahaya yüzde yüz vermesi lazım şu anlık kulübede olması fena olmaz bizim için.

umduğum

muslera
yedlin-luyindama-:crushed:-saracchi
taylan
kerem-soso-belhanda-onyekuru
oğulcan/babel

hocanın çıkaracağı 11

muslera
yedlin luyindama marcao ömer
taylan
arda gedson emre onyekuru
falcao

11 tahminim bu. 2 idmana cikan Saracci'yi oynatmaz bence. Onyekuru'dan vazgecmez alternatifi yok zaten. Feg 11'e doner. Arda'yı kesecegini sanmiyorum FTSA tezahurati hosuna gittigi icin. Falko'yu oynatacagini Ankara macinda belli etti zaten. Sadece Kilınc'tan supheliyim. Belo veya Gedson olabilir.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Omer
Taylan
Feghouli Arda Kilinc Onyekuru
Falko

Keske sagda Kerem, ortada Feg ve forvette Babel olsa.​

11 tahminim bu. 2 idmana cikan Saracci'yi oynatmaz bence. Onyekuru'dan vazgecmez alternatifi yok zaten. Feg 11'e doner. Arda'yı kesecegini sanmiyorum FTSA tezahurati hosuna gittigi icin. Falko'yu oynatacagini Ankara macinda belli etti zaten. Sadece Kilınc'tan supheliyim. Belo veya Gedson olabilir.

Muslera
Taylan
Falko

Şoke eden ve tat kaçıran doneler

Muslera
Taylan
Falko

Bende son dediğin gibi kadro istiyorum hoca keşke bu maç öyle çıksa, bir tek gedsonu tercih ederim.

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Ömer(Mecburiyet)
Taylan
Kerem-Feg-Gedson-Onyekuru
Babel​

Şoke eden ve tat kaçıran doneler
Kah gulup kah aglayacagimiz sıkıntili bir mac olacak gibi.
Bende son dediğin gibi kadro istiyorum hoca keşke bu maç öyle çıksa, bir tek gedsonu tercih ederim.

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Ömer(Mecburiyet)
Taylan
Kerem-Feg-Gedson-Onyekuru
Babel​
Gedson iyi sinyaller vermiyor. Forma girecek diye mac vermeye gerek yok. Belo olmali bence. Digerlerine katiliyorum.

Geri
Üst Alt