Marcao'nun kulübeye çekildiği bir maç olur umarım
her kademeye girişindeki sıçışlarını 2 senedir geliştiremedi hatta mermi gibi attığı sert pasları bile gözümüze çarpıyo hala Marcao gibi adamın o pasları kusursuzza yakın yapması lazım yoksa bi anlamı kalmıyo o 'ÜBER' sol ayağının.Yapma :/
Ama o golde hatasi vardi!
umduğum
muslera
yedlin-luyindama-:crushed:-saracchi
taylan
kerem-soso-belhanda-onyekuru
oğulcan/babel
hocanın çıkaracağı 11
muslera
yedlin luyindama marcao ömer
taylan
arda gedson emre onyekuru
falcao
ne anlam ifade ediyor
ne anlam ifade ediyor
ilk 11 olmadığını öğrenen belhandaumduğum
muslera
yedlin-luyindama-:crushed:-saracchi
taylan
kerem-soso-belhanda-onyekuru
oğulcan/babel
hocanın çıkaracağı 11
muslera
yedlin luyindama marcao ömer
taylan
arda gedson emre onyekuru
falcao
Şoke eden ve tat kaçıran doneler11 tahminim bu. 2 idmana cikan Saracci'yi oynatmaz bence. Onyekuru'dan vazgecmez alternatifi yok zaten. Feg 11'e doner. Arda'yı kesecegini sanmiyorum FTSA tezahurati hosuna gittigi icin. Falko'yu oynatacagini Ankara macinda belli etti zaten. Sadece Kilınc'tan supheliyim. Belo veya Gedson olabilir.
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Omer
Taylan
Feghouli Arda Kilinc Onyekuru
Falko
Keske sagda Kerem, ortada Feg ve forvette Babel olsa.
Bende son dediğin gibi kadro istiyorum hoca keşke bu maç öyle çıksa, bir tek gedsonu tercih ederim.11 tahminim bu. 2 idmana cikan Saracci'yi oynatmaz bence. Onyekuru'dan vazgecmez alternatifi yok zaten. Feg 11'e doner. Arda'yı kesecegini sanmiyorum FTSA tezahurati hosuna gittigi icin. Falko'yu oynatacagini Ankara macinda belli etti zaten. Sadece Kilınc'tan supheliyim. Belo veya Gedson olabilir.
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Omer
Taylan
Feghouli Arda Kilinc Onyekuru
Falko
Keske sagda Kerem, ortada Feg ve forvette Babel olsa.
Kah gulup kah aglayacagimiz sıkıntili bir mac olacak gibi.Şoke eden ve tat kaçıran doneler
Gedson iyi sinyaller vermiyor. Forma girecek diye mac vermeye gerek yok. Belo olmali bence. Digerlerine katiliyorum.Bende son dediğin gibi kadro istiyorum hoca keşke bu maç öyle çıksa, bir tek gedsonu tercih ederim.
Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Ömer(Mecburiyet)
Taylan
Kerem-Feg-Gedson-Onyekuru
Babel