Olm adamın yaptığı kadroda forvette oğulcan oynuyo. Pek iyi değil bu aralarEtobo reise kalkışma var sami tarafindan
Olm adamın yaptığı kadroda forvette oğulcan oynuyo. Pek iyi değil bu aralarEtobo reise kalkışma var sami tarafindan
Forvet çıktığı maçlarda pozisyona giriyordu ama çok ofsayta düşmüştü mesela Antep maçındaOyle ama bi takimda Babel ve Falcao secenekse ne olursa olsun Bu Falcao olur Fegde aman aman mucadeleci bi adam degil.Hali desen Halil derimmOgulcan desen Ogulcan derim Ama Babel demem
Yedlin tamam ileriye çok çıkıyor iyi hoş da bu zamana kadar ne bir gollük pası ne asisti ortası var üstelik defansı da berbat ben olsam sağ bekte Linnes'le başlarım
Arda zaten 11 oynamasın yeter artık. Işe yarar arda ama 11 de degil.Henry'e Arda'dan daha fazla pas attigi, daha iyi parlattigi ve daha fazla cizgiye indigi konusunda hemfikir olalim
Yalnız şu forvet durumuna bakarsak anormal gormuyorumOlm adamın yaptığı kadroda forvette oğulcan oynuyo. Pek iyi değil bu aralar
Arda ve feg aynı anda sahada ha.![]()
Beinsports'un muhtemel kadrosu da bu umarım çıkmayız böyle yaw.
Yedlin sakat değil antrenmanlarda vardı, Fegh-Falcao-Arda bu isimlerin hepsi bir arada oynarsa 15 saatte hücum yaparız herhalde.Arda ve feg aynı anda sahada ha.
9 kişi oynarız ulan bu adamların anca birini taşır takım. onu bile zor taşıyoruz.
Arda yerine emre k başlamalı.
yedlin sakat mı?
Falcao heran yamulabilir. Babel oynasın bence ama o da bencillik yapip beni sinir ediyor.
Onu kanatta oynarken daha çok yapıyor gibiFalcao heran yamulabilir. Babel oynasın bence ama o da bencillik yapip beni sinir ediyor.
Bugun kazanıp kendimize gelelim. 4 gündür üzüntüden uyku uyumadım.