Karakterli futbolcularımız var. Son yenilgiden sonra bu maç mutlaka yenmek için reaksiyon vereceklerine inanıyorum.
Bu maç kadro beklentim/değerlendirmem;
Kale tamam.
Yedlin ile devam edilmeli. Beklendiği kadar iyi değil belki ama kötü de denemez.
Luyindama ve Marcao tamam.
Linnes/Ömer, her ikisinin de birbirine göre artıları ve eksileri var. Hangisi oynarsa hatalı diyemem. Saracchi riske edilmez sanırım.
Taylan'ın bir kesik yediğini düşünmüyorum. Sağlamsa oynamalı. Sadece sakatlık varsa Etebo olabilir.
İlk yarı hızlı sonuca gitmek isteyeceğimizi düşünerek Gedson ve Emre K. oynasın. Feghouli ikinci yarı Gedson yerine girebilir. Gedson'a sadece 45 dakika oynayacağı önceden söylenip gücünü bir yarı içinde kullanması sağlanmalı. Genelde başlarda iyi ama değişiklik geç yapıldığı için performansı düşüyor.
Onyekuru tamam.
Yine ilk yarı hızlı sonuca gitmek için Kerem ile başlamalıyız diye düşünüyorum.
Falcao 11 başlamalı. Ne zaman sakatlanacağı belli olmuyor. O nedenle gitti yere kadar oynar. Sonradan girip sakatlanıp çıkarsa hem bir oyuncu değişiklik hakkımız yanıyor, hem de takımda motivasyon kaybına neden oluyor.
Keşke Halil'i daha fazla deneme ve görme imkanımız olmuş olsaydı. O zaman Halil başlasın deme durumu olabilirdi ama şuan bir şey söylemek zor. Falcao biterse Babel girebilir.
Yukarıda saydıklarımın haricinde Arda'nın süper ligte en çok golü Sivas ve Trabzon'a atmış olduğu gerçeği ile Sivas'a attığımız son 4 golün 3ünde Feghouli katkısı olması var.
Son maçımızda genel beklenti kolay galibiyet olacağı yönündeydi, yenildik. Bu maçta da genel beklenti zor maç olacağı yönünde ama umuyorum ki beklenenden kolay ve net bir galibiyet olması.