GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 38

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
38/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Feghouli ve Taylan oynarsa iyi futbol artı galibiyet olur diye düşünüyorum. Geçen haftalarda en büyük sorun ortasahada ve kaçırılan gollerdi. Etebo mücadelesi iyi ama orta saha Emre etebo Gedson oyun kuracak adam yok burda. İstersen Ronaldo yu koy bu kadroya orta saha oyun kuramıyosa zorlanırsın. Taylan o görevi çok iyi yapıyor. Bence Taylan Etebo ortada önlerinde 10 numara gibi Feghouli ve kanatta Kerem çok daha iyi olurdu. Gedsonu birinci yazardım bu arada ama hazır değil yapicak bişey yok kuvvetsiz şuanda

Muslera
Yedlin Lyundama Marcao Linnes
Taylan Etebo
Feghouli
Kerem Falcao(yada Babel) Onyekuru

Şu kadronun denenmesini çok isterdim. Saracchi ve Mustafa da gelince eklenecek sekilde
Böyle hem defansta da açık vermez ileride de daha baskın olurduk. Gedson da tam fizik kalitesini arttırıp iki yönlü oynamaya başlayınca etebo yerine girerdi kadroya. Ama böyle bir kadro goremiycegimizi biliyorum. Feghouli 10 numarada denenmiyo çünkü. Oysa milli takımda en son 10 numara oynuyodu. Keremle orda oynasalar hem Kerem e güzel paslar atıp defans arkasına sızmasını sağlardı hemde ara ara kanada gider orta açardı.

Son düzenleme:
1 saate kalmaz 11ler aciklanir ve burasi aglama duvarina cevrilir
Benim zerre umudum kalmadi
FT adaletsiz tutumuna devam edecektir ve bu sekilde basari hayal sadece

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2 gün önce ekibimizin formasini siparis verdim serefsiz Nike Cumartesi gelir demisti ama haftaya kargoya vereceklermis daha.

Ne güzel maci izlerken giyerim diyordum serefsiz Nike.

forma.webp

Size yasak yok mu kanka virus orayı terketti mi

Türkiye deki gibi disari cikma yasagi yok burada. Baska kisitlamalar var, bir de Pazartesinden itibaren biraz gevsetecekler kisitlamalari zaten.

Yürüyüse cikmak, disarida spor yapmak falan bunlar hic bir zaman sorun teskil etmedi ayrica. Bir tek ikiden fazla kisiyle falan gezdin mi sorun cikabilir, cezayi yapistirabilirler.

Geri
Üst Alt