GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 45

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
45/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Sağ kanatta bir hafta Babel bir hafta Arda oynuyor hocanın neden bu kadar ısrar ettiğini anlamıyorum. Kerem-Oğulcan ve hazırsa Feghouli oynayabilir sağ tarafta oyunun tüm akışı etkileniyor böyle olunca.
kerem-mohamed-onyekuru 3lüsünü bozmamaya gayret etmesi gerekiyor normal sartlarda. ceza-sakatlik olmadigi sürece ileri 3lü böyle olmali. stoperde luyi-marcao, sol bekte saracchi. sag bekte yedlin. kaleci belli. orta 3lüde taylan ve feghouli banko olmali. son oyuncu hoca tercihi. kilinc-belo-fernandes arasinda. hamle olarak da ogulcan, halil vs tonla oyuncu var ama hoca ne yaptigini bilmiyor.

Malumu soylemis. 7 milyon euro maas veriyosun tek futbolcuya, yilda 1 milyon saha icin gomeceksin. Drenaji elden gececek, hybrid yapicak devamli suni isiklarla guclendirceksin. Devre arasi hybrid ekibi tekrar gelip onaricak. Bu isi bilmiyosan gidip Avrupa’da iyi yapan bir stadi ornek alirsin. Hangi isimiz dogru ki buda olsun.

Katılıyorum stadın zemini tek kelimeyle REZALET.

Bir kar yağışı stadı ne hale getirdi.

Bakalım g..nü kaldıramayan 2 adamla ( falcao..arda) ne kadar direnebileceğiz..

Ya oynat be kardeşim kerem i koy ileriye babel ve oğulcan ı

Umarım maçtan sonra buralar yangın yerine dönmez...

sergen bizim kadroyu görünce büyükçe bir puro yakmıstır
sergen-yalcin_1322653.jpg

fatih terim için burasi dahil bir cok platformda kavga etmiş kalp kırmış biri olarak su 11 tek açıklaması vardir ,Hoca bu berbat 11 ile resmen şunu diyor "Benim egom Galatasaraya olan sevgimden bile büyüktür " yazik valla
egoyla be ilgisi var , aynı şeylerle farklı sonuçlar bekliyor resmen , benim içinde hoca , 1 taneydi ama artık iyice düştü gözümden , daha maç başlamadan bütün taraftarın hevesini kırdı, dünden beri yarın akşam olsada maçımızı izlesek diyordum heyecanla 45 dakika kala Kadro bı açıklanıyor , Babel , Donk hayal kırıklığı, ikinci yarıda Ömer bayramı alır oyuna , bence bıraksın sezon sonu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt