Veli Çelebi
Parçalı Üye
Babel bari uzaktan salla 1 gol de en azından gol attı diyelim.
kan sıçırtan futbol ver beklere oradan ortaya oradan tekrar en geri musleraya , topu kaptırınca 5,7 dakika geri alama bide tehlikeli pozisyonlar ver yada son anda Muslera , bıktım bu futboldan , eskiden fatih hoca çok cesurdu 3.0 öndeyken bile cııık saldır diye bağırırdı , iyice gözümde eriyemeye başladı hocailk 45 dakika boş top çevirmeler 2. yarı 3-4 oyuncu değişir sonrası Allah kerim şansa bala atarsak atarız.
vs Donkboyd gradel yatabare ........... korku filimi gibi
Rıza Çalımbay: "Bu sahanın bir an önce bakıma alınması lazım, zemin çok kötü."
bardakları doldurduk mu? Ayık kafayla gitmez bu 11Yine sinyor terimin kanser futboluna hazir olun.
ite kaka 1-0 alirsak sukur edin.
Kerem'in az sure almasi
Belhandanin kesik yemesi
Donk/Luyindama tercihleri
Taylan-ogulcan'in sakat olmamasina ragmen sure almamasi
Gedson'un berbat oynamasina ragmen surekli sahada tutulmasi
Saracchinin ve genel olarak sakatlarin takima gec dönmesi
Oyuncu degisiklikleri
Duran top organizasyonlari
Hakemler agzimiza ediyor ama saha icine dönersek benim sampiyonluktan yavastan umidimi kesmeme sebep olan seyler bunlar
Yarin 17:50de cikacak kadro onemli. Bir şeyler değişmiştir umarim artik.
Haftaya'da Mohammed kesik yer Falcao devam eder.Değişmemiş geçmiş olsun. Bjkye clde başarılar dilerim diyecektim de dilemiyorum ne halleri varsa görsünler
__ sevmedik ki bir ömür çilesini çekelimneyse aglayacaksak mac sonu aglariz
simdi destek zamani
Malumu soylemis. 7 milyon euro maas veriyosun tek futbolcuya, yilda 1 milyon saha icin gomeceksin. Drenaji elden gececek, hybrid yapicak devamli suni isiklarla guclendirceksin. Devre arasi hybrid ekibi tekrar gelip onaricak. Bu isi bilmiyosan gidip Avrupa’da iyi yapan bir stadi ornek alirsin. Hangi isimiz dogru ki buda olsun.Rıza Çalımbay: "Bu sahanın bir an önce bakıma alınması lazım, zemin çok kötü."