GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 44

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
44/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
ilk 45 dakika boş top çevirmeler 2. yarı 3-4 oyuncu değişir sonrası Allah kerim şansa bala atarsak atarız.
kan sıçırtan futbol ver beklere oradan ortaya oradan tekrar en geri musleraya , topu kaptırınca 5,7 dakika geri alama bide tehlikeli pozisyonlar ver yada son anda Muslera , bıktım bu futboldan , eskiden fatih hoca çok cesurdu 3.0 öndeyken bile cııık saldır diye bağırırdı , iyice gözümde eriyemeye başladı hoca

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao-Babel utandırın bizi. Bu maçı alın haftaya kulübeye dönersiniz. Çok şey istemiyoruz. Özellikle Falcao! Babel Malatya'da 3 puanı aldı. Sıra sende. Çok borcun var takıma. Öde Öde bitmez.

Kerem'in az sure almasi
Belhandanin kesik yemesi
Donk/Luyindama tercihleri
Taylan-ogulcan'in sakat olmamasina ragmen sure almamasi
Gedson'un berbat oynamasina ragmen surekli sahada tutulmasi
Saracchinin ve genel olarak sakatlarin takima gec dönmesi
Oyuncu degisiklikleri
Duran top organizasyonlari

Hakemler agzimiza ediyor ama saha icine dönersek benim sampiyonluktan yavastan umidimi kesmeme sebep olan seyler bunlar

Yarin 17:50de cikacak kadro onemli. Bir şeyler değişmiştir umarim artik.

Değişmemiş geçmiş olsun. Bjkye clde başarılar dilerim diyecektim de dilemiyorum ne halleri varsa görsünler

Zemin hala kötü gorunuyor. Kasimpasa'nin stadinda oynamak icin talepte bulundugumuz ancak reddettikleri söyleniyordu. Ne kadar dogru bilmiyorum.

Sağ kanatta bir hafta Babel bir hafta Arda oynuyor hocanın neden bu kadar ısrar ettiğini anlamıyorum. Kerem-Oğulcan ve hazırsa Feghouli oynayabilir sağ tarafta oyunun tüm akışı etkileniyor böyle olunca.

Rıza Çalımbay: "Bu sahanın bir an önce bakıma alınması lazım, zemin çok kötü."
Malumu soylemis. 7 milyon euro maas veriyosun tek futbolcuya, yilda 1 milyon saha icin gomeceksin. Drenaji elden gececek, hybrid yapicak devamli suni isiklarla guclendirceksin. Devre arasi hybrid ekibi tekrar gelip onaricak. Bu isi bilmiyosan gidip Avrupa’da iyi yapan bir stadi ornek alirsin. Hangi isimiz dogru ki buda olsun.

Geri
Üst Alt