GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
5/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Uzun yazarımda uzun yazmaya bile değmez şuanki performansı

takım yapısıylada alakalı oynadığı oyun(oynayamadığı) onuda anlıyorumda bu kadarda leş atamaz
badou ve fernandonun 2.yarıda oyuna girdiği hazırlık maçını hatırlıyor musun?
Ne etkilenmiştik. Ben 3 maçta badoudan aldığım o vibe'ın çeyreğini bu heriften alamadım ki bana sorarsan bire bir stilde topçular.

Muslera
Yedlin-Boss-Marc-Ömer
Taylan
Kerem-Feg-Emre-Onye

Babel mi Falcao mu diye karar veremedim açıkçası
Onun dışında çıkması gereken kadro budur​

Hoca boşuna regista regista diye kendini yırtmadı. Seri’ye bile razı olmuştuk ama onu bile alamadık. Oyun kurucun olmazsa b.k gibi top oynarsın işte böyle.

Kazanan takım bozulmazın karşılığı kaybeden takım tamamen değişir olmalı. Ne saçma bir mantık, kim bulmuş bunu? Kasımpaşa maçında Etebo doğru tercihti o sahada, kimse sesini çıkarmadı. Ama allah aşkına ligin açık ara en iyi oyun kurucularından biri Taylan -eğer sakat değilse, ki herhangi bir açıklama yok o yönde- neden oynamaz? Luyindama sakattı formsuzdu neyse geçici bir çözüm buldun iyi kötü idare etti Donk. Ama artık Luyindama hazır, ligin en iyi stoperi yedek bekler mi? Alanya maçında yedirdi bu Donk, bu maçta yerinde yoktu yedirdi yine. Yetmedi mi?

badou ve fernandonun 2.yarıda oyuna girdiği hazırlık maçını hatırlıyor musun?
Ne etkilenmiştik. Ben 3 maçta badoudan aldığım o vibe'ın çeyreğini bu heriften alamadım ki bana sorarsan bire bir stilde topçular.
Hatırlıyorum baya iyi etki yapmışlardı heh tamam orta sahaları bulduk dedik

Sadece os la olmazda şlde bi bok yapamadık bunlarla hadi fernandoyu ayırıyorumda badu ve belhanda avrupada başarı getirecek topçular değil bize çoğu şl maçında üstünlük kuramadık os da kimseye bi l moskova maçı var

Baduyla belhanda İkiside fizikle oynayan oyuncular bizim ligde görecelide olsa başarılı olmalarının sebebi o,avrupadaki başarısızlığın sebebide beyni olmamalarıydı

gedsonda beyinde var yetenekte var,bizi avrupada başarıya götürecek oyuncu tarzıda o ama hem formsuz hemde ona uygun bir oyun sistemi yok takımda,oyuncuyla sistem kurmayı deniyo hoca,florentinoyuda gedsonuda o sebeple istedi ısrarla,heh bunlar iyi ben bunları alıyım orta sahama koyuyim sonrada başarılı olurum yanılgısına düşüyo,düştü

şenollu bursanın volkanı şeneri ozanı fernandaosu niye fbde bursadaki gibi tutmadı,çünkü diğer oyunccularda oynanan oyunda anlayışta farklı

gedson yanında florentinoyla oynarken sağında salvio solundada cerviyle oynuyodu ilerde os destekli felix vardı melo selçuk elmanderli takım gibiydi işte oyuncu benzerlikleri açısından

adam şimdi arkasında top görse bomba zanneden eteboyla yanındada topu bilen ama baskın olmayan emreyle oynuyo kenarlardada onyekuru falan var yani topu tutacak wakayeme bareiro gibi bi adam bile yok bakma ardanın tuttuğuna temposu yetmediği için öyle oynuyo gibi gözüküyo kendiside zaten top tutan biri değil topu taşıyan oyuncu e o zaman top ne sende kalır nede kalsada etkin kalır iki stoper paslaşır istatistikçilerde ne çok topla oynamışız diye sevinir,zamanında selçuğun kötü zamanında iki stoperle 500 kez paslaşıp vay be ne pas yapıyoruz diye düşündükleri gibi

ha dediğim gibi oyun sistemimi ona uymuyo,formsuzmu hak versemde bişeyler yapmasını bekliyorum,oda bu beklentimde bana hak versin

Geri