GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 6

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
6/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Mhk, tff, yandaş medya, şam şeytanı, siyaset türlü türlü anonim evlatları yapılan ahlaksızca kahpelikler hepsini üst üste koyup
Kalem kalem
Satır satır
Alayına ŞAMPİYON GALATASARAY yazdıracağız! Konsantrasyon! Hedef 23!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şekilde ayağa kalkmamiz lazım.. Bjk maçını kaybettigimizde hem fb hem de bjk nin 5 er puan gerisine düşmüştük ve önümüzde boru gibi bir fikstür vardı...Oradan ayağa kalktık.. Yarın fb kazansa bile ikili averajla hala önlerinde olacağız ve bjk eksik maçını kazansa bile 3 puan gerilerinde olacağız ve içeride maçımız var..

Çok üzüldük üzerimize gerçekten büyük dolaplar çevriliyor ama buradan da ayağa kalkmamiz lazım.. Bu yaşadığımız ne ilk saçma mağlubiyet ne de son olacak..

Ipler hala elimizde..

Geride kalan tüm maçlarını aldın mı şampiyon muyuz ? şampiyonuz matematiksel olarak...

Lille Takımını alın bizim yerimize koyun geri kalan maçları hakem falan dinlemez hepsini bağırta bağırta yener..Adamlar resmen savaşıyor sahada rakipleri Psg.. Monaco..

Anlatmak istediğim 11 futbolcudan 5'i şampiyonluk için yırtınarak oynasın yeter..

Falcao'nun yürümeye mecali yok kesinlikle Babel oynamalı, Forvette bu sezon katkı sağlamış 2. oyuncumuz Mostafa'dan sonra.

rıza sevinçten çıldırıyordur bu maç için.
10 hafta bir maç için ağlayan adamın bu maç için gözüne uyku girmiyordur sabahlara kadar ofisinden çıkmaz
muhtemelen puan kaybı gelir ve tüm havayı kaybederiz.

Ankaragücü'nü yenseydik bu maçtan çok korkardım çünkü seriler uzadıkça her maç ekstra zorlaşıyor bence ama şimdi sıfırdan bir başlangıç olarak bakıp stressiz şekilde yeneriz bence.

Hocam adamlar puan kaybetmiyor. Hakemler ve futbol şansı hep yanlarında. Biz ligin sonuncusuna puan verdik. Bu tür maçlar şampiyonu belirler. Umarim puan kaybederler. Gerçi bu futbolla biz de takiliriz 2-3 maç. Hayırlısı.
Ben evimizde bunları en kötü 2 farkla yeneceğimizi düşünüyorum. Eğer bu maçtan sonra takım içinde gereken yapılırsa önümüzdeki fisktür de o kadar zor değil. Kuşların fener, sivas, rize gibi maclari da bulunuyor.. Allah sonumuzu hayretsin diyelim..

Geri