GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 8

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
8/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Bir şekilde ayağa kalkmamiz lazım.. Bjk maçını kaybettigimizde hem fb hem de bjk nin 5 er puan gerisine düşmüştük ve önümüzde boru gibi bir fikstür vardı...Oradan ayağa kalktık.. Yarın fb kazansa bile ikili averajla hala önlerinde olacağız ve bjk eksik maçını kazansa bile 3 puan gerilerinde olacağız ve içeride maçımız var..

Çok üzüldük üzerimize gerçekten büyük dolaplar çevriliyor ama buradan da ayağa kalkmamiz lazım.. Bu yaşadığımız ne ilk saçma mağlubiyet ne de son olacak..

Ipler hala elimizde..
Elbette kaybedecektik, ama cok yanlis yerde kaybettik. Ben hatayda bekliyordum kaybi. Simdi en kötu orda beraberlik koparmaliyiz. Baya zor yani

B.k gibi bir sabaha uyandık. GS'nin hakkını yiyen ölsün gebersin inşallah. Başta şeytan ve cücü olmak üzere.

----Yedlin-----Luyi----Marcao---Sarracchi----
--------------------Taylan-----------------------
----Feg----Belhanda-----E.Kılınç-----Kerem---
------------------Mohamed---------------------

Şu kadroyu çıkarmadığımız sürece leş gibi oyun devam eder.
Siz zıplamadan söyleyim en büyük Belhanda hater'larından biriyim ama yok, onun yerine koyabileceğimiz biri yok. Hoca regista regista diye bir tarafını yırttı Seri'yi bile alamadık. İyi kötü Taylan o işi görüyordu o da gidince sıçtık işte. Etebo'nun beynini kuşa taksak kuş uçmaz. Bu şartlarda nasıl iyi futbol bekliyorsunuz ki?
Sorunun ana kaynağı ne Ömer ne Arda ne de başkası. Etebo, Gedson, Emre bk gibi bir 3'lü.

muslera

yedlin luyindama marcao linnes

taylan

feghouli belhanda e.kılınç onyekuru

falcao
.
Screenshot_2021-03-04-09-39-43-39.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Henüz kaybedilmiş birşey yok hatayda kaybedeceğimiz puanı ankarada kaybettik artık hatayda kazanmalıyız fb ve bjk de puan kaybedecek sezon başından beri en büyük rakibimiz kendimiziz ve durdurursa hakemler durdururdu dün de oldu bu durum güzel olan topyekün bi tepki oldu hocadan yönetime futbolcudan taraftara inş başka bir katliama maruz kalmayız bundan sonra

Sivas ve bize karşı garezi bitmeyen rıza bilenecektir ilk maçtan sonra bir ay ağlayan ezik herif puan için herşeyi yapmak isteyecek taylan belhanda dönmeli etebo gedson yedeğe alınmalı feghouli de oynamaya başlamalı şampiyonluk için ona ihtiyacımız var forvette de falcao hazır değil babel oynamalı kazanıp yeniden modumuza girmeliyiz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gs dün akşam sampiyon olmuştur. Sivas'ı da muhtemelen 4'leyecegiz. Kimin oynadığı önemli değil.
şike aleni yapılmıyordu , artık aleni oldu dün akşam , kırmızılar penaltıları geçtim , hakemler trafik polisinden daha çok düdük çalıyor her yere düşene faul , sağlık ekibi çağırma, itirazlar 90 dkda oynanan futbol 20 dakika , daha coook böyle maçlar izleyeceğiz , soğuyan oyunda hücum yapamıyoruz

bu hafta da rıza hırbosu 11 kişi kapanır uğraşır dururuz. bari keremi oynatmayı artık akıl edebilse
yerlere yatıp sağlık ekibi beklemeler , hadi bunlar normalde , her pozisyonda hakemlerin elini kaldırıp bekle işareti yapması soğutması , rakipteki zaman çalma uğraşını anlıyorum da hakenmlerdeki bu gayret nedir yahu

yerlere yatıp sağlık ekibi beklemeler , hadi bunlar normalde , her pozisyonda hakemlerin elini kaldırıp bekle işareti yapması soğutması , rakipteki zaman çalma uğraşını anlıyorum da hakenmlerdeki bu gayret nedir yahu

fener yönetiminin gözüne girmek gayretleri. başarabilen yükseliyor, önemli maçlara veriliyor dikkat edin. halis, palabıyık,hüseyin göçek,yaşar kemal uğurlu,alper ulusoy..... hep gözde hakemler. cüneyt çakır da yaptığı son hareketlerle girdi o gözde hakemler listesine

Belhanda ve Feghouli'nin 11 dönmesi lazım. Orta sahanın ne yaptığını anlayamadık kaç maçtır.
orta sahadaki en önemli sorun etebo bence. kasımpaşa maçında balçık sahada işimize çok yaradı. ancak hocanın oynatmak istediği oyunun oyuncusu değil. ikinci en büyük sorun ise emre kılınç bence. iyi niyetli, karakterli bir çocuk olabilir ama ne oynadığı belli değil.

belhanda taylan gedson

ideal orta 3lümüz bu şekilde olmalı diye düşünüyorum.

belhanda'nın sözleşme ile ilgili, taylan'ın da pubis ile lgili problemi olduğundan oynatılmıyorlar sanırım.

Geri
Üst Alt