Ömer mi Linnes mi ? Bence Linnes oynasın yeter bu kadar Ömer Bayram'ın oynadığı. Sol bekte kendisinden olmuyor olmuyor olmuyor. Israr etmekte fayda yok.Sol beki görünce kalbime ağrılar giriyor
Ömer mi Linnes mi ? Bence Linnes oynasın yeter bu kadar Ömer Bayram'ın oynadığı. Sol bekte kendisinden olmuyor olmuyor olmuyor. Israr etmekte fayda yok.Sol beki görünce kalbime ağrılar giriyor
Hocam sol beksiz çıkalım ama bu ikisiyle çıkmayalım. Vallahi yoruldum ben artık bunları izlemektenÖmer mi Linnes mi ? Bence Linnes oynasın yeter bu kadar Ömer Bayram'ın oynadığı. Sol bekte kendisinden olmuyor olmuyor olmuyor. Israr etmekte fayda yok.
as ben ömer bayramın çalım atarken dönüştüğü hayaletimS.a
Ben linnes'in musait olmasina ragmen daga taşa kestigi ortayim
ipler beşiktaşın elinde feneri yenerse bizim maçta beraberlik hatta ikili averaj yüzünden tek farklı mağlubiyetleri bile yetebilir.Gs: Sivas, Kayseri (d), Rize, Hatay (d)
Bjk: Gaziantep, Basaksehir (d), alikoc, Kasımpaşa (d), Alanya
alikoc: Konya (d), Gençlerbiriliğ, Bjk (d), Denizli, Malatya (d)
Ligin düğümü şurada çözülecek. Bjk bir maç kaybedip alikoc'u yenerse iş iyice bize döner. Ama bu 4 tuzağı firesiz geçmeliyiz, ki çok zor olacak.
ipler beşiktaşın elinde feneri yenerse bizim maçta beraberlik hatta ikili averaj yüzünden tek farklı mağlubiyetleri bile yetebilir.Gs: Sivas, Kayseri (d), Rize, Hatay (d)
Bjk: Gaziantep, Basaksehir (d), alikoc, Kasımpaşa (d), Alanya
alikoc: Konya (d), Gençlerbiriliğ, Bjk (d), Denizli, Malatya (d)
Ligin düğümü şurada çözülecek. Bjk bir maç kaybedip alikoc'u yenerse iş iyice bize döner. Ama bu 4 tuzağı firesiz geçmeliyiz, ki çok zor olacak.
Beşiktaş Başakşehire yenilecek.ipler beşiktaşın elinde feneri yenerse bizim maçta beraberlik hatta ikili averaj yüzünden tek farklı mağlubiyetleri bile yetebilir.
Güncel bir zemin fotoğrafı sanırım.
Tabi ki etken ama herşeyi de zemine bağlamak biraz bahanelerin ardına sığınmak oluyor bu takım Kasımpaşa maçında 30 dakika da 9 isabetli şut attı ...Ankarada cok mu kotuydu zemin de oynayamadik.
Zeminle bir alakasi yok takim top oynamiyor 4-5 haftadir