GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 32

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,3K
Sayfa
32/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Sen nasıl Galatasaraylısın?
Benim Galatasaraylılığı mı sorgulamak sana mı kaldı? Sözleşmem uzatılmıyor diye takımı sabote eden birini savunacak değilim. Erzurum maçında oyuna girdikten sonra 15 dakikada yaptıkları ortada. Rakibe asist yapmaktan top oynayamadı.
1 hafta önce sövenler Belhanda’yı kurtarıcı olarak görüyor şimdi. Bu nasıl Galatasaraylılık?

04C3BEED-F3F1-47CA-8EC1-8CC1D0F1E266.webp

Benim Galatasaraylılığı mı sorgulamak sana mı kaldı? Sözleşmem uzatılmıyor diye takımı sabote eden birini savunacak değilim. Erzurum maçında oyuna girdikten sonra 15 dakikada yaptıkları ortada. Rakibe asist yapmaktan top oynayamadı.
1 hafta önce sövenler Belhanda’yı kurtarıcı olarak görüyor şimdi. Bu nasıl Galatasaraylılık?
Bu cümleden sonrasını okumadım. Önce kendi yazdığına bak Belhandayı kadroya yazanlara sivasspor formanızı da giyecek misin diyorsun?
İnsanların Galatasaraylılığına laf atan sensin.

Daha fener maçında sahada en çok mücadele eden isimdi Erzurum maçında sıçtı da ne yapalım yani yerine oynayanları da gördük
Renkdaşım amacım kimseyi kırmak değildi kusura bakma. Ama yeteneği olmasına rağmen takımı bile isteye zor duruma düşüren birini ben ilk 11’de görmek istemiyorum. Evet fener maçında mücadele etti ama haftalar ilerleyip sözleşme uzatılmadıkça protesto ediyor sanırım kendince. Hoca bile bunu gördü oynatmıyor artık. Yalan mı?
Ya sözleşme uzatılıp eski haline dönsün ya da kadro dışı kalsın başka türlü bize fayda sağlamaz. Ben bunu savunuyorum.

Fernandes şimdilik bendede hayal kırıklılığı yarattı.Ama ne olurda olsun birkaç maç daha oynamalı ve alışmalı.fernandes kalitesini göstermeli.Takımdaki oyuncular ona yardımcı olmalıdır.Aksi taktirde belhandayla kılınçla daha düne kadar oynadığında çöp muamelesi yapılan olmadığında her oyuncu gibi kıymete binen fagouli ile şampiyonluk zor.Tabiki bu oyuncularda mecbur şans bulacak.Ama bunların en fazla bir tanesini oynatmak şart.Ardayıda ekonomik kulllanmak lazım.
Benim onbirim
Muslera
Yedlin
Luyindama
Marcao
Saracci
Taylan
Fernandes
Feg veya kerem
Emre veya belhanda
Onyekuru
Falcao

Bu yüzden yeni transfelerin fark yarratması şart.

Bunlardan önce en büyük sorunumuz takım savunmasını artık doğru yapmamız lazım.Bu yukarıdaki oyunccular iyide oynamaya başlasa bu takım savunmasıyla bu sahaya yayılış ile bizim işimiz çok zor.Bjk ile en büyük farkımız bu.Doğru kapanamıyoruz ve oyuncular hiç hareketli değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renkdaşım amacım kimseyi kırmak değildi kusura bakma. Ama yeteneği olmasına rağmen takımı bile isteye zor duruma düşüren birini ben ilk 11’de görmek istemiyorum. Evet fener maçında mücadele etti ama haftalar ilerleyip sözleşme uzatılmadıkça protesto ediyor sanırım kendince. Hoca bile bunu gördü oynatmıyor artık. Yalan mı?
Ya sözleşme uzatılıp eski haline dönsün ya da kadro dışı kalsın başka türlü bize fayda sağlamaz. Ben bunu savunuyorum.

Laubaliliklerinden ben de hoşnut değilim. Hatta maaşında indirim yapmadığı için kadro dışı kalmalı demiştim. Hoca ne yapıp ne edip katkı aldı hem feg hem de belhandadan. Bana sorarsan ilk 11 oynadığı maçlarında fena da oynamadı. Sonradan girip sıçtığı Erzurum maçı yüzünden kesip atmak yanlış olur diye düşünüyorum. Bence tekrardan 11e koyup verim almaya uğraşmalıyız. Yerine oynayan etebo/gedson ile şampiyonluk imkansız. Ben böyle düşünüyorum senin görüşüne de saygı duyarım. Uslubum biraz sert kaçmışsa özür dilerim(y)

geçen yıl 8 maçlık seriden sonra 8 maç kazanamamıştık coronanında etkisi vardı ama gene pislikler dönmüştü aleyhimize.bakalım neler yapacaklar

Geçen sene pandemiden sonrada alehimize inanılmaz hakem kararları olmuşdu.Çok net şampiyonluğumuz çalınmıştır.Ve bu sene onun devamı katlanarak devam ediyor.
İnanılmaz pısırık halkını hiçbirşekilde savunamayan bir camiayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt