Sami Karakoç
İmparator
Başakşehir şampiyonluk maçı/tudorlu bursa deplasmanıGizli Belhandaci olabilir misin Sami
Oradaki performansını herkese karşı savunurum

. Bu sezon içinde de çok iyi oynadığı maçlar var aslında ama devamlılık yine yerlerde.
Başakşehir şampiyonluk maçı/tudorlu bursa deplasmanıGizli Belhandaci olabilir misin Sami

Aferimgörüşüne de saygı duyarım. Uslubum biraz sert kaçmışsa özür dilerim![]()
Fegin kendini bulmasi en az 2 ay bulur sakatlanmadan once bile o kadar iyi degildi ama.en azindan hizli oyunculari oyuna sokar Kanat oyuncusu olmasina.ragmen yanindaki oyuncalari cok iyi oynatiyor.Ilk 2 sene feg ve Marianonun cok ekmegini.yedik bu yuzden .Arda Feg kadar pasor degil.Bizi şampiyon yaparsa keloğlan yapacaktır. Sen hala ardadan umut bekle.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson 2. Yarıları girmeli bize maçın sonunda lazım o adam. Fizik gücü cok iyi değil. Taylan feghouli net oynamalı. Belhanda ve emre arasında emre yi seçerimde o da 2. Yarıları düşüyor. Emre ve gedsonu 2. Yarıları oyuna sokarsak orta sahayi diri tutarizLaubaliliklerinden ben de hoşnut değilim. Hatta maaşında indirim yapmadığı için kadro dışı kalmalı demiştim. Hoca ne yapıp ne edip katkı aldı hem feg hem de belhandadan. Bana sorarsan ilk 11 oynadığı maçlarında fena da oynamadı. Sonradan girip sıçtığı Erzurum maçı yüzünden kesip atmak yanlış olur diye düşünüyorum. Bence tekrardan 11e koyup verim almaya uğraşmalıyız. Yerine oynayan etebo/gedson ile şampiyonluk imkansız. Ben böyle düşünüyorum senin görüşüne de saygı duyarım. Uslubum biraz sert kaçmışsa özür dilerim![]()
Est. ne demek. Maalesef kötü oyunun sebebi Etebo Gedson Kılınç üçlüsü oldu bunu her fırsatta söylüyorum ben de. Ne zaman bu 3’lü oynamaya başladı oyun olarak s.çmaya başladık bizde.Laubaliliklerinden ben de hoşnut değilim. Hatta maaşında indirim yapmadığı için kadro dışı kalmalı demiştim. Hoca ne yapıp ne edip katkı aldı hem feg hem de belhandadan. Bana sorarsan ilk 11 oynadığı maçlarında fena da oynamadı. Sonradan girip sıçtığı Erzurum maçı yüzünden kesip atmak yanlış olur diye düşünüyorum. Bence tekrardan 11e koyup verim almaya uğraşmalıyız. Yerine oynayan etebo/gedson ile şampiyonluk imkansız. Ben böyle düşünüyorum senin görüşüne de saygı duyarım. Uslubum biraz sert kaçmışsa özür dilerim![]()
Fegin kendini bulmasi en az 2 ay bulur sakatlanmadan once bile o kadar iyi degildi ama.en azindan hizli oyunculari oyuna sokar Kanat oyuncusu olmasina.ragmen yanindaki oyuncalari cok iyi oynatiyor.Ilk 2 sene feg ve Marianonun cok ekmegini.yedik bu yuzden .Arda Feg kada pasor degil.Bizi şampiyon yaparsa keloğlan yapacaktır. Sen hala ardadan umut bekle.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sami perdelerini indirdiginde minik bir kedi olabiliyorAferim
Oyle ama bi takimda Babel ve Falcao secenekse ne olursa olsun Bu Falcao olur Fegde aman aman mucadeleci bi adam degil.Hali desen Halil derimmOgulcan desen Ogulcan derim Ama Babel dememMusap ile sendeki şu Falc sevgisi ne olacak bilmiyorum
Form tutacak diye diye adam son doğan çocuğunu da büyüttü
Baş sorumlusu bu herif. 6 mağlubiyetin 4ünde ilk 11. Tesadüf olduğunu sanmıyorumEst. ne demek. Maalesef kötü oyunun sebebi Etebo Gedson Kılınç üçlüsü oldu bunu her fırsatta söylüyorum ben de. Ne zaman bu 3’lü oynamaya başladı oyun olarak s.çmaya başladık bizde.
Taylan ve Belhanda olmadan şampiyonluk çok zor diye bu sabah yazmıştım daha. Ama bu haldeki Belhanda değil tabi ki. Acilen kendini toplaması gerekiyor ama hiç ümidim yok. Yeni sözleşme almadan oynamayacak artık. Görünen o
2 Ay biraz az olmamış mıFegin kendini bulmasi en az 2 ay bulur sakatlanmadan once bile o kadar iyi degildi ama.en azindan hizli oyunculari oyuna sokar Kanat oyuncusu olmasina.ragmen yanindaki oyuncalari cok iyi oynatiyor.Ilk 2 sene feg ve Marianonun cok ekmegini.yedik bu yuzden .Arda Feg kada pasor degil.
MusleraHangi kadro çıkmalı Semiramis
Boktan bir tesadüften öte değilBaş sorumlusu bu herif. 6 mağlubiyetin 4ünde ilk 11. Tesadüf olduğunu sanmıyorum
Ne ömeri renkdas. Ha orta sahada basması için diyorsan belki ama bilmiyorumMuslera
Yedlin luyindama marcao saracchi
Belhanda Taylan Omer
Feghouli Babel Onyekuru
Degisiklikler:
Fegh-Kerem
Belh-Gedson
Omer-Arda
Kuru-Falcao
Babel-Etebo
Bu maci bu kadroyla hic kenarda durmadan bu pre movelarla kazanirsin ama hoca kesin bir sacmalik yapar
Etobo reise kalkışma var sami tarafindanBoktan bir tesadüften öte değil
Henry'e Arda'dan daha fazla pas attigi, daha iyi parlattigi ve daha fazla cizgiye indigi konusunda hemfikir olalimNe ömeri renkdas. Ha orta sahada basması için diyorsan belki ama bilmiyorum