sivasa baktim epey eksik var. es kaza 2-3 gol atip kazanirsak bir sonraki mac yine ayni kadro cikar
puan kaybedene kadar yine bunlarla devam ederiz
babeli oynata oynata otomatik sözleşmesini uzattı , ikinci yarı Ömer Bayram oyuna girer , sezon sonu , Visca Ndao gibi oyuncuları ısrarla istiyormuş haberleri dönüyor ortalıkta, bunamaya başladı, sezon sonu yönetimle beraber gitsin , böyle bunak bunak hareketlere devam edecekseHocanın takintilari ve inadı bitirecek bizi feguliyi inatla oynatmayip babeli kanat oynatiyor
Hocamıza göre bu 2si yüzünden yenilmişiz:=)Her şey tamam ama Boss, Yedlin niye yedek bunu anlayamıyorum
malesef ft yine bi şey yapmadan, oyuna bir şey katmadan maç kazanma derdindeGördüğüm kadarıyla çıkan kadronun bunla alakası yok.
Kimler eksiksivasa baktim epey eksik var. es kaza 2-3 gol atip kazanirsak bir sonraki mac yine ayni kadro cikar
55
hangi programla yaptın kanka çok iyi iş cıkartmısşın@Doruk Ata TANRIVERDİ zemin işini halletmiş photoshopla hahahah uzun zaman olmuştu yapmayalı
Ekli dosyayı görüntüle 117037
Benim de korkum o , kazanan kadro bozulmayacaksa hiç ümidim kalmazsivasa baktim epey eksik var. es kaza 2-3 gol atip kazanirsak bir sonraki mac yine ayni kadro cikar