GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 188

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
188/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Yedlinin defansi iyi degilmis bu yuzden Linnes oynamaliymis Allahim ya Yedlin bugun olsaydi hic bisey yapmasa en azindan rakibe 2 gol hediye etmezdi.Adam gibi dikkat ettim ortasahadaki adamalr hepsi yana geri yana geri oynuyorlar bunu yapmasi gerekn defans oyuncularimiz Topu alip dikine gidiyorlar Bi Luyindama bi Marcao kadar bile ileri dusunmuyolar yok boyle bisey

Bu maçtan sonra yapılacak en iyi açıklama haftalardır kötü oyunumuz var bunu düzelteceğiz olmalıydı. Yine hakem konuşuyorlar. Gerçekten bu ülkede futbol gram ilerlemeyecek.

Alanya-Antep vs. yenilsek tamam derdim AGücü-Sivas takım değil. Geride bekliyorlar o da yanlış bekliyorlar azıcık zorlasan pozisyona giriyorsun gerçekten büyük skandalız.

Olamayacak zaten.Hiç beklenmeyen puan kayıpları olabilir.
Kim derdi Galatasaray Ankaragücü ve Sivas’a puan kaybedecek diye.
Belki de biz kaybetme kontenjanımızı doldurmuş olabiliriz.
Farkımız şu adamlar daha becerikli çok dar çok kısıtlı kadroyla girdikleri pozisyonları anında gol yapıyorlar ve daha önemlisi Sergen her maç doğru kadro çıkarıyor biz ise kadroyu görünce eyvah puan kaybı diyoruz Alanya maçıyla birlikte hoca tepe taklak gidiyor noldu bilmiyorum özeleştiri de yapmıyor sanırım

Bu takım hücum taktiği çalışmıyor mu bu takımda kondisyoner yok mu?Değişiklikle alakası yok sahada olan oyuncularda

Hocam ne iyi oyunu Allah aşkın bitik Sivas'a karşı kendi sahamızda 3 pozisyona girdik bunları mı sayacağız?

Hocada napsın siyasetçilere bağladı iyice:D Ülkedeki Çalışanların %50 si asgari ücrete çalışmıyor demek gibi birşey:D

Devre arası istenen oyuncular alındı mı alındı

Nerde güzel hızlı organize futbol?

Oynatmak istediğin bir sistem olsa, bir maç puan kaybettin, aksayan yerleri görürsün

Sonraki maça onları değiştirerek çıkarsın

Puan kaybedilince takımın komple değiştirilmesi aslında özetliyor herşeyi

Demek ki hedeflenen bir sistem falan yok

Feghoulinin yurumeye hali yok, ustune bir de umarsızdı.

Bence Feg yerine Arda’yı alıp Belhandayı oyunda tutmalıydı. Linnes yerine Yedlin baslamalıydı zaten.
Tamam Linnes kötü bayadır ama şu Ledlin oynasa demek daha kötü. Adam bek bile değil. Bugün oynasa elek olurduk daha çok pozisyon verir gol yerdik ye düşünüyorum. Linnes kötü evet ama bu maça kadar böyle çok net gole etki eden bir hatasını da görmedim.

Geri
Üst Alt