GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:29 | Galatasaray 2-2 Sivasspor | MS | 7 Mart Sayfa 192

Alper Altun ·

Cevap
3,9K
Okunma
141,1K
Sayfa
192/196
BGalatasaray22Sivasspor7 Mart
Stad Türk Telekom Arena. Galatasaray Spor Kulübü'nün sahası. Biz her maç sonunda bu zemini kime şikayet ediyoruz ya? Zeminden sorumlu olan kişi fenerli , şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyor demediğimiz kaldı. Sırf avuntu için saha zeminini konuşuyoruz. Yazık ya. Ankara'da oynadık . Zemin güzeldi. Alanya'da oynadık . Zemin güzeldi. Ne farklıydı ki ? Boş şeylere takılıyoruz.

Tuhaf, hoca taktik ve söylemleri ile sanki Erol’u taklit ediyor. Alanya maçında Erol’un taktiği ile çıktı, Erol kaybettiği maçta zemin de kötü demişti, bugün hoca tekrarlıyor aynı şeyi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cokmu zor?

.............. Muslera................
Yedlin.... Luyi.....marcao....sarrachi
...................taylan........................
Kerem......feg......gedson.......onyekuru
...................mustafa...................
Bu maçı izleyip Gedson u 11 e yazmakta çok ilginç belhanda dünya top kaybı yaptı ama gedson un yerine yazılabilir

kaldı ki emre kılınç var

Baya canım sıkıldı bu gece ya böyle olmamalıydi. Neyse hala şansımız var ama böyle olmamalıydi

İyiki olmuş, iyiki olmuş gerçekleri öğrendik. Hocayı ve takımı bu yıl buralara taşıyan oyuncuya hiçbir sebep yokken sırtını dönersen olacağı bu. Adaletsiz davranıp topçu kayırırsan olacağı bu. Bu beraberlik olmazsa bunu bilemezdik. Firavunluk, en büyük benim, anlayışının adıdır. Ben dedim oldu anlayışının adıdır.. bir zamanlar, “her firavunun bir musası vardır” diyen adam, bugün ben yaptım oldu diyor. Senin de bir Musa’n var, yakında öğreneceksin hocaa... Musa, hakka teslimiyetin, adaletle hükmetmenin, hakkı sahibine teslim etmenin adıdır, çünkü.

Sakin kafada dusununce bugun kaybedilen puan tamamen sansizliktan ibaret bence yenmemesi gereken 2 gol yedik ve cok net gol.pozisyonlari kacirdik olmadi mi olmuyor.fark 2 puan gibi gozuksede 5 puan bence Ama genede buradan cevirecegimizi dusunuyorum Onyekuru ve Gedson gibi oyuncular artik yavas yavas mac performansini yakalamaya basladilar.Sarachi de oynatikca acilan bi oyuncu kayseri maci ile yeniden seri yapacagimizi dusunuyorum.Taraftar olarak bize destek vermek duser.

İyiki olmuş, iyiki olmuş gerçekleri öğrendik. Hocayı ve takımı bu yıl buralara taşıyan oyuncuya hiçbir sebep yokken sırtını dönersen olacağı bu. Adaletsiz davranıp topçu kayırırsan olacağı bu. Bu beraberlik olmazsa bunu bilemezdik. Firavunluk, en büyük benim, anlayışının adıdır. Ben dedim oldu anlayışının adıdır.. bir zamanlar, “her firavunun bir musası vardır” diyen adam, bugün ben yaptım oldu diyor. Senin de bir Musa’n var, yakında öğreneceksin hocaa... Musa, hakka teslimiyetin, adaletle hükmetmenin, hakkı sahibine teslim etmenin adıdır, çünkü.

Ben sorun hocada mi yoksa iki maçtır mücadele etmeyen oyuncularda mi yada bukadar gol kaciranlarda mi karar veremedim. Kadro yanlış diyoruz da hepside iyi topçular aslında öyle kötü oyuncu pek yok kadromuzda. Kim çıksa oynaması lazımdı. Taktik anlamında eleştiri olur daha hızlı oynamamız lazımdı vs. Ama ben sadece hocaya topu atmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Pas futbolu oynanabilirse gayet iyi bir taktiktir ki Avrupa'nın çoğu büyük takımı maç içinde zaman zaman döner bu taktiği uygular. Ama benim anlamadığım dakika 70 küsür halen mıy mıy oynuyoruz. İkinci yarı geridesin neden bukadar az mücadele neden bukadar yavaş futbol? Sonradan oyuna girip sıçan feghouli neden böyle oynadı. Yada top bizdeyken bazı oyuncular neden rakibin arkasında. Çok severim kendisini ama Onyekuru sen kaç haftadır gol kaçırıyosun neden ekstradan son vuruş çalışması yapmiyosun. İki maçtır Onyekuru gelenleri atsa mesela şuan bambaşka birşey konuşuyor olurduk. Yani bunları ben görüyosam teknik heyetinde görmesi lazımdı. Ama tekra söylüyorum tek sorumlu hoca değil futbolcularda eksik mucadele etti. Neyse canımız sıkıldı yapacak çok biseyde yok. Artık önümüze bakmamız lazım. Fatih hocaya ne demek gerekir bilmiyorum. 34 yaşındayım hayatım onun başarılarını görerek sevinerek geçti. O yüzden ben şahsım adına saygısızlık edemem. Belkide bilmediğimiz başka şeylerde var. Bişey demek zor.
Sunuda ekliyim hocanın yardımcıları acaba şu oyuncuda su eksik var bunda bu eksik var diye söyleyip oyuncuların bireysel çalışmasına katkıda bulunuyolarmi onuda merak ediyorum.

Son düzenleme:
Erman Toroğlu: "Onyekuru'nun pozisyonu yorumsuz ve çok net kırmızı."
Aynisi kupa macinda olmustu Luyindama topa vurmustu sonra ayagini indirmedigi icin adami kafasina gelmisti kirmizi vermisti Diagnenin pozisyonu da ayni topa dokunda kirmizi Ardanin dedigi gibi bizi gelince Topa dokunuyor oluyor.Topa dokuyor ama ayaginida cekmiyor sonra o nasil olacak

Geri