Aynen 15 yaşında veletim adam oldum, uza şimdi.Babanın forumu mu burası .15 yasindaki veletler adam oluyor klavye başında iyi ki yöneticilik vermişler size adam ol önce karşındakine düzgün cevap yaz .
Aynen 15 yaşında veletim adam oldum, uza şimdi.Babanın forumu mu burası .15 yasindaki veletler adam oluyor klavye başında iyi ki yöneticilik vermişler size adam ol önce karşındakine düzgün cevap yaz .
Berke Bey Moralimiz bozuk ne olacak halimizAt kafaları doluşmuş yine
Sene sonu gelirsiniz umarım
Alkole verdim ben kendimi maç bittiğinden beri. Şu an pek umrumda değil daha yeni geçiyor siniri içmeğe devam diyelim reisBerke Bey Moralimiz bozuk ne olacak halimiz
O keremin ben var ya reisYanniz son karambol neydi oyle yav
Ben Alkolde kullanmiyorum evde kendi kendimi tokatliyorum Keremin pozisyonundan sonra dizlerimi dovdum dizlerim bana dava acsa darptan iceri girerim sanirimAlkole verdim ben kendimi maç bittiğinden beri. Şu an pek umrumda değil daha yeni geçiyor siniri içmeğe devam diyelim reis
Halili tokatlamak lazim asil ustad cok netti yav.O keremin ben var ya reis
Şampiyonluk Götüren Karambol Olarak Tarihimize Yazıldı Malesef..Yanniz son karambol neydi oyle yav
Halil zaten ayrı olay. Yaptığı birkaç hareket belli etti ne halt olduğunu. Mehmet Batdal vardı bizim Bucalı. Galatasaray'dayken kaçırdığı golden sonra oynayamadı bir daha. Bu Halil denen hırbo da öyle olacak umarım.Halili tokatlamak lazim asil ustad cok netti yav.
Bide kilinc neden oynamamis maci izlerken hic aklima gelmedi herif
Bu maç hocaya yazar. Şampiyonluğa giden takım, evinde 2 defa geri düşer mi? Yanlış oyuncu değişiklikleri de cabası. İşin hakem, federasyon vs kısımları için yönetim devreye girsin hoca da kendini takıma versin. Artık puan kaybı hakkımız bitti
Bize zamana ihtiyaci olan degil, sahaya cikip hemen is yapacak oyuncu lazim. 2 senedir Feghouli'nin 5 mac oynamasini bekleyenler var hala. Mustafa Muhammed geldi 5 macta 5 gol atti, herkese bir futbolcunun nasil olmasi gerektigini gösterdi. Sezon sonu bu iskartalarla vedalasip Mustafa Muhammedli Onyekurulu temiz, gencecik bir kadro olusturmak gerekiyor.Feg girdikten sonra cok kotu oynadi ama son dakikada girdigimiz pozisyonlarda o var once sutu cekti kaleci cikardi sonra Luyine iyi kesti luyin indirdi Kerem vurdu .Bizim 10 numarada bunlari yapacak adam olmadigi icin bu yuzden bu adam onemli ama daha mac baslamadan once yazmistik en az bi 2 ay yada bilemedin 1 aya ihtiyaci var ikinci yarilarin son 20 dakikasinda oynatirsak verim alabiliriz Onun kadar uretken bi oyuncumuz yok 10 numarada