SL 20/21 H:29 | Konyaspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 8 Mart

Burda herkesin KIÇIYLA gülüp dalga geçtiği karbonat ile aynı puandayiz.
Üstelik adamın istediği bir pelkas ve Cisse transferi yapıldı onun dışında geri kalan bütün çöpleri ve papazları adama zorla alıp verdiler.
Ayrıca başında beleşoglu gibi bir sportif direktör ve sürekli işine karışma potansiyeline sahip ayı ile papaz oyuncular varm
Kafası 1 saniye bile rahat değil.

Bu dediklerimden karbonat iyi hocadır anlamı çıkarmayın karbonat ne kadar rezil top oynatıyorsa ve ne kadar kötüyse bizim hoca ondan 10 kat daha rezil top oynatıp 10 kat daha kötü hoca.

Çünkü elinde 60 milyon Euro'luk kendi kurduğu takım, senelik 3 milyon Euro maaşı var ve kendisine ne karışan ne de hesap soran var.

Birazda hak edenle dalga geçme zamanı gelmedi mi!?

Abartmayın ya fb şampiyon olamaz fbye karşı kapan çık oynarsan sonuç alırsın konya böyle oynamadı diğer takımların çoğu böyle oynar bugün alsa da şampiyon olması küçük ihtimal elbet alacak bazı maçları her maç takılamazlar ya

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hakemler, %100 kaçan goller derken momentum bunlara döndü. şok bir puan kaybına kadar aynı oyunu sürdürürler artık. mesut'un sakatlanması çok işlerine geldi.

Bu sene gercekten berbat bir Kalite var ligde, rakipler o kadar kötüki ama bizim teknik heyet ve oyuncular bunu anlamıyor herkese Barcelona muamelesi yapıyoruz korkar ve silik futbol oynuyoruz, haftalardir kötü futbolla kazaniyorduk ve hocamiz oynanan oyunu övüyordu dahada kötüsü dünkü maçtan bile memnundu, Şampiyon olup Şampiyonlar Ligine gitsek yine rezil olur dönerdik neyse artik farkina varmıştir resmen bitik feneri havaya soktular, bizi yaristan koparip sira Karga'lara gelecek hissiyatįndayım..

Türkiyeden hiçbir takımın Şampiyonlar Liginde yeri yok. O dönem Drogbalı Sneijder dönemiyle kapandı. Tokatlar gönderirler.

Yaw bu sene kendi maçlarımız kadar rakiplerin maçları da yoruyor beni sanki hiç kaybetmiyorlar gibi hissediyorum her maç. Hakemler de zaten malum iyice insanın siniri bozuluyor. İyi ki Beşiktaş ilk yarının başında kötüydü bunlarda evlerinde kötü de durumu dengeledik.

Burda herkesin KIÇIYLA gülüp dalga geçtiği karbonat ile aynı puandayiz.
Üstelik adamın istediği bir pelkas ve Cisse transferi yapıldı onun dışında geri kalan bütün çöpleri ve papazları adama zorla alıp verdiler.
Ayrıca başında beleşoglu gibi bir sportif direktör ve sürekli işine karışma potansiyeline sahip ayı ile papaz oyuncular varm
Kafası 1 saniye bile rahat değil.

Bu dediklerimden karbonat iyi hocadır anlamı çıkarmayın karbonat ne kadar rezil top oynatıyorsa ve ne kadar kötüyse bizim hoca ondan 10 kat daha rezil top oynatıp 10 kat daha kötü hoca.

Çünkü elinde 60 milyon Euro'luk kendi kurduğu takım, senelik 3 milyon Euro maaşı var ve kendisine ne karışan ne de hesap soran var.

Birazda hak edenle dalga geçme zamanı gelmedi mi!?

çoğuna katılmakla birlikte, sezon başı yapılamayan, eksik diye bağıran bölgeleri devşirme oyuncularla oynadığımızı da unutmamak lazım.

karbonat' ın eline ise, öyle veya böyle Türkiye ligini bilen, kağıt üstünde olduğu kadar sahada da fena olmayan bir kadro verildi.

fb ile değil bjk ile karşılaştırırsak sonsuz katılırım ama fb ile karşılaştırılınca çok adil olduğunu düşünmüyorum renktaş

İlk defa üst üste 2 maç kazanacaklar konya ve küme düşen gençler maciyla

20 dakika dayanabildim zaten konya’nın olmayan futboluna ve fırat’ın şikebahçe sevgisine. Skor’a şaşırmadım gördüğümde.

FB eskiden bizi yener salak saçma anadolu takımlarına takılırdı şimdi biz onları yenmeye başladık sapık sapık puanlar kaybetmeye başladık devran döndü. FB maçları ayarlarımızı bozdu sanki lig orda bitti bizim için. Hoca çok tuzak arıyorsa oraya baksın.

Sen kadınlara geberik, lakayt mı demek istiyorsun?
saptırmayın kardeşim. kadınlara bir şey demiyoruz. erkek kadın gibi davranırsa Tanrı bile lanetliyor alma armutu karıştırmayın.
erkeksen erkek gibi mücadele edeceksin kadından zaten böyle bir şey beklemiyorsun. saptırmayın metafor ve mecaz diye bir şey var.

Geri
Üst Alt