Yalnız fener o kadar transfere rağmen rakip kaleye hiçbir tehdit oluşturamıyor, hiç bir planları yok.

Bize de çok acil hızlı kanat ve seri lazım.

bu gözler ne 0-0 maçlar izledi... sağlam kalp varmış o zamanlar. Bu ne arkadaş sıktı artık biri gol yemeden maç başlamıyor. Transferde işe yaramaz çünkü bizimkilerin şu abuksabuk fb stresi bunalttı artık. Hepsinin önceliği hata yapmamaktı ama o kafayla oynayın daha çok yaptıklarını algılayamıyorlar. Netfçi fenerden daha tehditkardı... Yazık 10 dk yardırsalar şu heriflere 2 gol sokardık temiz temiz farkı açardık...

bizim kaleci yatmadı bile altay en az 3 tane yüzde yüz gol kurtardı.Bunu göz ardı etmeyin

Ne yalan söyleyim şu maçı izlemesem hiçbirşey kaybetmezdim bomboş bir maç Fenerbahçe bir nane oynamadı Fatih'in eline top değmedi ama işin sıkıntısı şu boş rakibe karşı bile üstünlük kuramadık
Senin beynin belhanda adamin nezaman düses atacagi belli degil. Yoklari oynadi

Yalniz Luiz Gustavo olsaydi Kadikoy’de kazanirmiydik bilmiyorum

Samiyende bizi iki defa 0-0’a kitleyen adamin Luiz Gustavo olduguna inandim bugun

Hayır hazmedemediğim kısmı neden bunkadarbkafada büyüterek çıkıyorlar maça
Şu maçın tek açıklaması mental başka hiçbir şey değil
Normalde alasını yapacakları hareketlerde bile elleri ayaklarına dolaşıyor

Şu maçı öyle böyle kazansak ortalığı yangın yerine çevirecektik.3 hafta sonunda ezeli rakiplerine 5 geçen sezonun şampiyonuna 9 puan fark atacaktık.

Kanat transferi orta sahadan bile daha kritik, Feghouli ve Arda'nın tek tek oynayabilmesi bile tartışılır biz ikisini birden oynatıyoruz

Yok abi yani rakibi tehtid eden adamlar değil bunlar.Rakip bekler elini sallaya sallaya çıkıyor.Bu puan kaybı hayırlı oldu.Geçen senenin kopyası oyun var şuan.

Benimde arkamda Arda, Feg oynasa bende rahat rahat çıkarım dönüşünde her türlü yakalarım diye. Bekleri ofansif olan takımlar bize sorun çıkartır.

Geri
Üst Alt