Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.830
- 1.367
- 1.198
çok kötü bir maç, ama oyuncular yok işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
luyindama ile marcao dan sonra en iyi 3.oyuncumuzdu.ona gelene kadar digerlerine sovmek lazim oncearda şov yapacak diyen bir meczup vardı geçen. yazık...

bu görüşe katılmıyorum hocam bir futbolcu 4 5 günde bir maçı kaldırır bilimsel olarak da kaldırır mental olarak datakım 2 kulvarı kaldıramıyor
bir de ziraat eklenince tamamen biticez
Senin beynin belhanda adamin nezaman düses atacagi belli degil. Yoklari oynadiNe yalan söyleyim şu maçı izlemesem hiçbirşey kaybetmezdim bomboş bir maç Fenerbahçe bir nane oynamadı Fatih'in eline top değmedi ama işin sıkıntısı şu boş rakibe karşı bile üstünlük kuramadık
arda kötü değildi ama yetersiz bence dearda şov yapacak diyen bir meczup vardı geçen. yazık...
Kanat transferi orta sahadan bile daha kritik, Feghouli ve Arda'nın tek tek oynayabilmesi bile tartışılır biz ikisini birden oynatıyoruz
belhanda topu aldı 3 saniye çevresine baktı ve gustavo topu kaptı ani atak şansı bu 5x defa yaşandı bıktım bu adamdanFenerin 1 tane pozisyonu yok ve bunlara gol atamadık.