Feghoulinin yerine 1 adam alıp gitmeyecekse 5-10 maç yedek oturtmak lazım

Senelerdir şu takımda adam gibi bir kanat izleyemedik ya.Çok kısa bruma ve garry hariç.Onyekuruyu saymıyorum o direk forvet.Feghouli ve arda geçen sene olan babel ve feghouli ikilisine benziyor.Hatta babel bunlardan daha atlet yani.Eksikler belli.Yine o geçen seneki kabız oyunu oynamak istemiyorsak bir hızlı kanat ve os şart.Alınmazsa çok sıkıntı.

Fb 90 dk defans yapıp sürekli marke edip bize önlemle uğraştı, ezik sefiller... iyicene anadolu takımı olmuşlar

fb ilk 11'e iyi çalışmış. Saracchi'de olmayınca oyun kurdurmadılar. Terim değişiklik yapmakta geç kaldı. Değişiklikler sonrası daha fazla topa hakim olduk ama bu kez yeterince üretemedik.

Bazı oyuncularda yorgunluk çok belliydi. Etebo oynamalı Perşembe günü.
adamlar tüm hafta bizim maça taktik çalıştı biz sadece 1 gün taktik çalıştık. avrupa liginin dezavantajları işte

Forumun favorisi olmasa da Seri veya türevi bir futbolcu olsaydı şu maçı rahat kazanırdık. Mariano olmadığından top çıkaramıyoruz bir organizatörümüz yok savunmanın önünde oyun kurabilecek. Çok büyük eksik. %100 pasör bir ortasaha alınmalı. Kanat transferi de şart yoksa olmaz bu takımdan uzun vadede. Fener ise bok gibiydi , toplama takım.

Hoca oyuncuların performans istikrarı olması lazım dedi

Bence de yani kötü gününde olursun eyvallah ama ceza sahasında çok basit top kontrolünü yapamamak, çok basit bir asist pasını alakasız yere atmak lüksün yok

Şimdi de erol oyuncularını tebrik ediyor, yeterince pozisyona girdik ama şanssızdık diyor

Tey Allah’ım kendi kendimize havaya soktuk herifleri

bu işler arda, taylan, emre ve belhanda ile olacak işler değil. bizim takıma 2 tane hızlı kanat, ofansif ortasaha ve 6 numara lazım yoksa bu seneye yazık etmiş oluruz .

Geçen sene ligler bitmiş hatta bitmeden yap planlamanı alma arkadaş alternatif cart curt alma koca transfer dönemi ilk 11 e beş tane iki kanat üç orta saha al başka alma..
Alacağın adamlar fark yaratan adam olsun..Transfer sezonunun son günüde olsa olur.Ama alacağın o beş adam fark yaratsın.

Şimdi malesef çok geç..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 numara ve hızlı kanat almazsak elveda deriz sezona bir nevi iyi bir uyarı oldu, Zaten bundan daha sağlamını Perşembe günü alacağız uyarı olarak.

karbonat erol iyi maç çıkardık demiş adamın skalasına bakar mısınız fatih yere yatmamış ne kadar iyi oynamış olabilirsiniz

Senelerdir şu takımda adam gibi bir kanat izleyemedik ya.Çok kısa bruma ve garry hariç.Onyekuruyu saymıyorum o direk forvet.Feghouli ve arda geçen sene olan babel ve feghouli ikilisine benziyor.Hatta babel bunlardan daha atlet yani.Eksikler belli.Yine o geçen seneki kabız oyunu oynamak istemiyorsak bir hızlı kanat ve os şart.Alınmazsa çok sıkıntı.
Ben her sene feghouli satılsın demekten bıktım. İzlemeye vallahi katlanamıyorum artık. Adam yürüyor abi resmen yürüyor 2 m önünden top geçiyor hamle bile yapmıyor

Forumun favorisi olmasa da Seri veya türevi bir futbolcu olsaydı şu maçı rahat kazanırdık. Mariano olmadığından top çıkaramıyoruz bir organizatörümüz yok savunmanın önünde oyun kurabilecek. Çok büyük eksik. %100 pasör bir ortasaha alınmalı. Kanat transferi de şart yoksa olmaz bu takımdan uzun vadede. Fener ise bok gibiydi , toplama takım.
Şu takıma kesinlikle seri lazim.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet birde bizim 11 belli olunca analiz etmesi kolay, onlarda kim oynayacak, taktik ne belli değil.
yine de hızlı bi kanat oyuncusuyla karbonatın bütün taktiği boşa çıkardı ama biz bu kadro yapısıyla önde basan,geri çekilmeyen her takıma karşı sıkıntı yaşarız

Geri
Üst Alt