- 4 Ağustos 2009
- 90.260
- 71.219
- 5.188
Sosa disinda bir tane pas atacak adam yok. Çok malca bir takim kurdular.Fener kapali savunmaya vok zorlanir diyordum. Kontrada yapamiyor bunlar. Ne b.ktan takim bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosa disinda bir tane pas atacak adam yok. Çok malca bir takim kurdular.Fener kapali savunmaya vok zorlanir diyordum. Kontrada yapamiyor bunlar. Ne b.ktan takim bunlar.
bize hızdan ziyade hız da olsun ama ayağı iyi pas yapan kanat lazım onyekuru tarzı değilBas bas bağırdık takımda hızlı kanat özelliği olan en az 1 adam lazım diye.Takım çok ağır.İlk defa yan yana oynayan iki stoperi bile zorlayamadık ona yanıyorum.
Orta saha net olarak lazim. Orta saha pas kalitemiz çok düşük. Etebo da pas yüzdesi iyi bir adam değil.Bize orta saha değil kanar lazım hızlı kanaaaaaaaaat
Adam sakatGidin Serdar Gürler’i alın bir hızlı adam olsun şu takımda.Gerçi onu bile beceremez bu yönetim.
hocam neye göre lazım değil ya senin çıktığın orta sahayla rakibinkini bir kıyasla fener ağır basıyor maç orta sahada kazanılır ya da kaybedilirBize orta saha değil kanar lazım hızlı kanaaaaaaaaat
Bir hızlı adam bulup getirsinler anlamında söylüyorum.Adam sakat
belhanda-fegh gene sahanin en kotu 2 oyuncusu idi.gercek belhandayi bugun gene gorduk.2 haftalik ruyadan uyandirdi bizi
ozan tufan çok iyiydi. luiz gustavo ile orta sahada üstünlüğü aldılar. prese karşılık veremedik.