bu görüşe katılmıyorum hocam bir futbolcu 4 5 günde bir maçı kaldırır bilimsel olarak da kaldırır mental olarak da
kaldırıyorsa neden yürüyerek atak yaptık bu maç reis açıklar mısın
ayrıca bizdekilerin çoğu futbolcu değil, 4-5 günde 1 maç kaldırabilen adamlar avrupa standartlarındaki topçular.

Bizden bu çapsız yöneticiler ve bunları körü körüne destekleyen,Galatasarayda oynayan ortalama oyuncuları göklere çıkartan,kadroda çok ciddi eksikler olmasına rağmen kadro yeterli diyen taraftarlar olduğu müddetçe yerimizde saymaya devam ederiz.bırakın şu kişilere bağımlılığı,benlikciliği Galatasarayın menfeatini düşünerek hareket edin.

Rezil bir lige sahibiz.Klüpler özellikle büyükler inanılmaz kötü yönetiliyor.hadi diğerleri çapsız yahu bizde öyle bir potansiyel varki yok arkadaş yöneticisinden taraftarına kadar iş bilmezlik paçalardan akıyor.

Öyle akıyor ki geçen sene en büyük problemiz olan ağır oyunculardan kurulu takımı dahada ağırlaştırdık.Gerçekten bunu yapmak çok büyük meziyet ister.Bunuda başardılar.

Alın yetersiz scout genç oyuncuları eve götürün.

Bu saaten sonra transfer falan yapmayın çapsızlar defolun gidin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalniz fb tas gibi takim kurmus kimse kusura bakmasin. Stoperler tutmus, gustavo orta sahanin lideri, sosa oyun kuruyor, samatta da tutarsa bu sene ligi sonuna kadar kovalarlar

ayrica sunuda söylemek lazim, bu isler hatir gönülle olmaz, önce kaptanligi sonra ilk 11 yerini sabitledigimiz arda turan tempoyu malesef kaldiramiyor.

Ya tamam herşeyi anlıyorum. Stoperlere taylana baskı kurdular rahat cıkarmamak için defanslarını öne çıkardılar. Tamam iyi hoş. Peki neden arkalarına top atmayı denemedik yahu 1 tane attık ondada kel ofsayta yakalandı. Ulan taktiğine anti taktik geliştiriyolarsa sende karşı taktik uygula bu kadar mı zor

bir oyun kurucu ve bir hızlı kanat lazım

Bizim net pozisyonlarimiz daha fazla. Fener sade kuru gurultu.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam sofa score 2 takımı da boş geçmiş belki iyi geldiğimiz ataklar fazla ama son topa etki eden tek pozisyon yok

-Takımı duran top savunmasında beğendim
-Gustavo çok iyi oynadı bize acil pas oyununu seri yapan orta saha lazım
-soso satılıp hızlı kanat alınmalı kötü oyunuyla omara da yer açamadı ortaya doğru da işleyemedi oyunu kafadan en bitik oyuncumuz soso
-defansın maşallahı var önde baskıyı çok kırıp pas oyunuyla çıkamadık ama savunma olarak gayet iyiydik luyindama bayadır top oynamıyor tolerans göstermemiz lazım

Ya tamam herşeyi anlıyorum. Stoperlere taylana baskı kurdular rahat cıkarmamak için defanslarını öne çıkardılar. Tamam iyi hoş. Peki neden arkalarına top atmayı denemedik yahu 1 tane attık ondada kel ofsayta yakalandı. Ulan taktiğine anti taktik geliştiriyolarsa sende karşı taktik uygula bu kadar mı zor
İste olay bu dedigini yapmak lazim onun icin hizli kanat lazim.O yok topu kabata attigimizda topu alan kanat bekliyo iki kere spin atiyo kendi ekseninde sonra pas veriyo.Rakip yerlesiyo bi daha baski yapiyo.Basio gudecek kanat lazin

Geri
Üst Alt