Albayrak çıkıp konuşmadı mı daha? Palabıyık'ı övsün, transfer bitmez desin, Fatih hocam, şapka, tavşan falan desin. Bekliyoruz.

Oha sneijder volkani yatirali 7 sene olmus. 7 senedir arenada feneri yenemiyoruz. Isin garibi son 7 senede toplam 5 tane gol atmisiz fenere akil alacak bir istatistik degil aslinda

Net pozisyon olarak bizim net pozisyonlarımız daha fazlaydı ama orta sahada rakipteydi. Bu maçın diğer maçlardan bizim açısından farkı Belhanda oldu Belhanda eski haline dönünce ve orta sahada hiç bir şey yapmayınca böyle oldu. Dikine oynayan hareketli bir orta saha lazım bize maça Etebo ile başlayıp kanatta Emre Kılınç olsaymış daha iyi olurmuş. Onun dışında Luyindama bildiğimiz haline geri geliyor, Marcao yine iyi ve Taylan tek başına orta sahayı taşıdı helal olsun, Emre Kılınç fazla heyecan yapmış olabilir ilk derbisi sonuçta. Bence bahsedildiği kadar kötü oynamadık mesela net pozisyon vermedik bizim daha net pozisyonlarımız vardı ama bu takımdan Belhanda- Fehouli gönderilip oraya daha tempolu, teknik isimler alabilsek çok daha iyi oluruz.

Feghuili kadar serefsiz topcu yoktur!!! Ne geriye kosuyor ne onde pres yapiyor, ne bir kosu yada topu tutma gayreti. Bu pislik 2 yildir yatiyor, marcaodan 8misli daha maas aliyor. Belhanda degil ilk bu zibidi gitsin. 2 kanatimizda El freni, ne yapip edip bir hizli kanat lazim. Orta saha bir sekilde idare edilir ama kanatlar bok gibi

Artı kaleciden seken toplarada mal gibi baktı hıyar ağası

Orta saha müthiş seviylere çıkması lazım yoksa Kuruyorum kuruyorum oyunu nasıl gol atacağımızı bilemiyorum bu kadroyla çok can sıkıcı

Luyindama Marcao Taylan ve Etobo hariç hepsi korkarak oynadılar..Ortasaha yada kanatlardan biri patlama yapsa yine yeterdi 1 yada 2 tane atardık..Takımda bir sürü korkak var ve bunlar 2 milyondan ağağı almıyor çoğu

Bas bas bağırdık takımda hızlı kanat özelliği olan en az 1 adam lazım diye.Takım çok ağır.İlk defa yan yana oynayan iki stoperi bile zorlayamadık ona yanıyorum.

Fener kapali savunmaya vok zorlanir diyordum. Kontrada yapamiyor bunlar. Ne b.ktan takim bunlar.

kaldırıyorsa neden yürüyerek atak yaptık bu maç reis açıklar mısın
ayrıca bizdekilerin çoğu futbolcu değil, 4-5 günde 1 maç kaldırabilen adamlar avrupa standartlarındaki topçular.
hocam durum şöyle marcao luyindama eğer orta saha çizgisinde topla çıkıyorsa biz de hızlı oynuyoruz ama fener önde bastığı için sahayı iyi parselize etti oyunu orta sahada kurabildik böyle bir sistemde hızlı oynayan futbolcu zor bulursun

Allah Glasgow maçında bize şans versin amin. yoksa bizi delik deşik ederler bugunki gibi oynarsak

Fener kapali savunmaya vok zorlanir diyordum. Kontrada yapamiyor bunlar. Ne b.ktan takim bunlar.
Öyke deme taş gibi olmuşlar. Bizi gömüp fbyi övüyor millet. Ulan madem bu kadar iyiler ne pozisyonları var gören var mı? Haftada 1 maç oynamanın verdiği dinçlikle belli süre baskı yaptılar sonra hızlı ataklarla pozisyon kovaladılar

Emre orta saha da olunca kanatlarımızin yas ortalaması 37 filan

Geri
Üst Alt