Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Yorgunmu ?Takım yorgundu ve rangers maçı açısından iyi oldu diyebiliriz.
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorgunmu ?Takım yorgundu ve rangers maçı açısından iyi oldu diyebiliriz.
Feghuili kadar serefsiz topcu yoktur!!! Ne geriye kosuyor ne onde pres yapiyor, ne bir kosu yada topu tutma gayreti. Bu pislik 2 yildir yatiyor, marcaodan 8misli daha maas aliyor. Belhanda degil ilk bu zibidi gitsin. 2 kanatimizda El freni, ne yapip edip bir hizli kanat lazim. Orta saha bir sekilde idare edilir ama kanatlar bok gibi
Aga ezsinler bi zahmet haftada 1 maç oynuyorlar o kadsr da fark olsun ona rağmen ne tehlike yarattılar ki. Yine en net pozisyonlar bizdeydiValla ben beğendim adamların mücadele gücünü.. saha organizasyonları çok iyi olmayabilir ama bizimkileri ezdiler mücadele olarak
hocam durum şöyle marcao luyindama eğer orta saha çizgisinde topla çıkıyorsa biz de hızlı oynuyoruz ama fener önde bastığı için sahayı iyi parselize etti oyunu orta sahada kurabildik böyle bir sistemde hızlı oynayan futbolcu zor bulursunkaldırıyorsa neden yürüyerek atak yaptık bu maç reis açıklar mısın
ayrıca bizdekilerin çoğu futbolcu değil, 4-5 günde 1 maç kaldırabilen adamlar avrupa standartlarındaki topçular.
Adami linc mi edeceksin
Öyke deme taş gibi olmuşlar. Bizi gömüp fbyi övüyor millet. Ulan madem bu kadar iyiler ne pozisyonları var gören var mı? Haftada 1 maç oynamanın verdiği dinçlikle belli süre baskı yaptılar sonra hızlı ataklarla pozisyon kovaladılarFener kapali savunmaya vok zorlanir diyordum. Kontrada yapamiyor bunlar. Ne b.ktan takim bunlar.