Resmen yenilmekten korkarak çıkmışız maça ama buna rağmen ortasahayı rakibe verdik

Taylan 3 fener ortasahasıyla nerdeyse tek başına mücadele etti, biraz emre o kadar ama o da pasla çıkma oyununda yoktu
Keşke emre yerine direk eteboyla başlasaymışız, fegh yerine de emre girerdi

belhanda ortada hiç yoktu, sorumluluk almadı, topları da yanlış kullandı, bence transferi bitmiş bu bedevinin

Ortasahayı verdik kilit bokta burasıydı
İlk yarı boyunca Luyi’ye yapılan baskıyı ve tek başına top çıkarmaya çalışmasını izledik

Feghouli eli belinde izledi, gelen topların da hepsini harcadı
Omar Luyi kaç defa valenciayla teke tek yakalandı
Sıçayım böyle kanada

Takım o kadar kötüydü ki babel falan iyi göründü gözüme

Bas bas bağırdık takımda hızlı kanat özelliği olan en az 1 adam lazım diye.Takım çok ağır.İlk defa yan yana oynayan iki stoperi bile zorlayamadık ona yanıyorum.
bize hızdan ziyade hız da olsun ama ayağı iyi pas yapan kanat lazım onyekuru tarzı değil

Albayrak söylesene hadi gelenler ve gidenler olacak diye, çapsız herifler. Ulan 3 ayı yatarak geçtiniz. Ne iş bilmez çapsız adamlarsınız. 1 adam satmayı beceremediniz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kimse kimseyi övmesin 2 takimda berbatti, Bizim Kaleci yere yatmadi, Rakip Kaleci 3 tane gollük pozisyonu çikardi, ama Fenerin handikapi şu defans yapmayi biliyorlar ama hala 0 hücum organizasyonu ile oynuyorlar, Karbonat Erol anadolu hocasidir B plani hiçbirzaman olmadi, çok beraberlik alir Fener, bize gelince 2 transferle bu ligi rahat götürürüz ama Avrupada pek birşey beklemiyorum..Son olarak Fatih Hocam Derbyleri oynayamiyor...

Gidin Serdar Gürler’i alın bir hızlı adam olsun şu takımda.Gerçi onu bile beceremez bu yönetim.

Seytan ayrıntıda gizlidir

Belhandanın az önceki roportajından bir enstantane:

BEN HALEN..!!! Galatasarayın futbolcusuyum....

Gidecekmiş gibi algıladım ben ağzından kaçırdı sanırım gideceğini

Feghouli: 1 mac var 7 mac yok poposunu kaldirmakta zorlaniyor işine gelirse oynuyor
Arda: Duygusal davrandık geri alındı,ama Arda artık kanatlarda git gel yapacak yaşı geldi

Babel: Kanatta oynayacak yaşı geçti,zaten istenmedi yollandı bumerang gibi geri döndü herkes biliyor

Bize Abdulkader Keita'nın gencini getirin

Geri
Üst Alt