3 atarız 5 atarız gibi söylemler hemen her platformda konuşulmaya başlandı. Dolayısıyla maça dair galibiyet ümidim az, farklı galibiyet ümidim daha da az.​

Arda Turan, 3 bin 481 gün sonra Fenerbahçe derbisine çıkacak. Arda, Fenerbahçe'ye karşı 12 derbi maçında 2 kez kazanabildi. (2B - 8M)

2006 - 2011 arasi 17 macta 4 galibiyetimiz varmis zaten

Kadro olarak hep daha zayıftık o dönemlerde.

Geçen yıl TSli bir herifin tweeti vardı, "Biz de niye hep Fener'e yeniliyoruz diye düşünüyorduk, meğer bok gibi kadromuz varmış, şimdiki kadroyla yensinler de görelim." tarzında. 2 senedir hiç yenemediler galiba Trabzon'u.

2011 sonrası da genelde kadrosu daha iyi olan bizdik o yüzden denge oluşmaya başladı.

Kadro olarak hep daha zayıftık o dönemlerde.

Geçen yıl TSli bir herifin tweeti vardı, "Biz de niye hep Fener'e yeniliyoruz diye düşünüyorduk, meğer bok gibi kadromuz varmış, şimdiki kadroyla yensinler de görelim." tarzında. 2 senedir hiç yenemediler galiba Trabzon'u.

2011 sonrası da genelde kadrosu daha iyi olan bizdik o yüzden denge oluşmaya başladı.

aynen..kaliteli adamlari vardi o zaman bizim taraftarda gereksiz bir "türk oyuncularla yendik vs" kafasi vardi feneri yenince :D

türk telekom arena acildiktan sonra baya ezdik bunlari

ts yi 2 yildir yenemiyorlar bizi de en son 2017 de yenmisler..

edit: o mactada son dakika josef atmis o sezon bok gibiydik yanlis hatirlamiyorsam

edit: ts yi en son 2016 da yenmisler yuh

Son düzenleme:
aynen..kaliteli adamlari vardi o zaman bizim taraftarda gereksiz bir "türk oyuncularla yendik vs" kafasi vardi feneri yenince :D

türk telekom arena acildiktan sonra baya ezdik bunlari

ts yi 2 yildir yenemiyorlar bizi de en son 2017 de yenmisler..

edit: o mactada son dakika josef atmis o sezon bok gibiydik yanlis hatirlamiyorsam

edit: ts yi en son 2016 da yenmisler yuh
O maçta ezdik aslında ama yok yere gol yemiştik.

fb nin bizi klasik fb bali, göte basa carptirarak atacagi bir gol haricinde yenme ihtimali yok. Fakat bunun icin bile oturmus bir oyun planlari olmasi gerekir ki, su an hicbir oyun planlari yok. Geriye kaliyor tek ihtimal. Palabiyik itine aslani kediye bogdurmak. Burasiyla ilgilenmek bizim yonetimin goreviydi ama bizimkilerin bu gorevde bulunmalarinin tek sebebi kisisel cikarlar.

Takımdaki hava çok olumlu. Sezon başları zor olur ancak sezon başında kazanma alışkanlığı edindik. Takım özgüvenli. Ne yaptığını bilerek oynuyor. Ayaklarımız yere basıyor. Rehavet olmayacak. Elbette oynadığımız maçların en zorlusu Fenerbahçe maçıdır derbi olduğu için. Ama takım güven veriyor. Endişe edilecek bir durum yok. Kazanacağız.

Lise havasi varsa tamamdir.. Yemekte bulusulup Emre abisi gaz verdiyse 3-1 hayirli olsun.

Rakibimiz çok iyi defansif anlayışa sahip bir takım.
9 kişi hataya karşı şut şansı bile vermediler.

Asarız keserizli konuştuğumuz hiçbir maçı alamadık 0-2 çifte şansa basılır ev araba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih
Omar Luyindama Marcao Linnes
Taylan
Feghouli Belhanda Emre Arda
Falcao

Acaba Etebo ilk 11 de başlar mı? Ardayı kesip de 4231 oynar mıyız?

3-1 alacağımız maçtır kendisi. Rahat bir oyun olacaktır. Kaleci handikapımızdan ötürü 1 gol yeriz diye tahmin ediyorum. İkinci yarısı zevkli geçecektir.

gol yiyeceğimizi gerçekten düşünmüyorum, lig başından beri seyrediyorum bütün maçları, ister derbi havası farklı olur diyin ister başka bir şey, fenerin bize atabileceği gol maximum 1 gol, o da tamamen şans eseri atabilirlerse, bizim atacağımız gol sayısı minimum 2, bu maç en kötü 2-1 biter kazanırız. ekstra yıldızlarımız gününde olursa 3-1 4-1 bekliyorum.

Geri
Üst Alt