Arda'sız kadrolar görüyorum ancak belirtmek isterim ki Hoca'nın tahtaya yazacağı ilk isim kendisi olur. Oyun olarak yüksek performans vermeyebilir ancak liderlik olarak ve Falcao'ya konfor alanı yaratma açısından kendisi önemi rol oynamaktadır.

Valla etebo mu oynasin Arda mi oynasin derlerse Eteboyu isterim. Ama buna karsi da Emre K. + Arda isbirligi de güzeldi

D587254A-6010-44AD-BA63-B881A56DEBFF.webp

Dün şeyi fark ettim Etebo&Taylan ikilisi birlikte oynayınca orta sahada rakibi çok net bozdular topun Galatasaray'da kalmasını sağlayıp atak sürekliliği sağladılar

Eğer Fenerbahçe maçında da bu ikili uyumlu şekilde orta sahada üstünlük sağlarsa Fenerbahçe'ye pek dayanma şansı vermiyorum ki Fenerbahçe öyle çıkıp önde baskı yapmaya gidip Marcao'yu kapatmaya önde çok atamla yakanlamaya filan cesaret edemez daha doğrusu şöyle demek gerekir doğru düzgün bir oyun planı oluşturmayı beceremeyen Fenerbahçe tutup da Galatasaray maçında bambaşka bir oyun sergilemesi beklemiyorum

Bu forumda ilk defa böyle bir mesaj atıyorum sanırım :asd: ama söylemeden edemem Belhanda bu maçın da oyuncusu olabilir

2-0 yenicez serrolari. Grande son 2-2 macin intikamini sukru saracoglu’da aldi zaten. Birde evde saplamak isteyecektir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Feghouli'ye zerre güvenmiyorum Caner'e karşı bile üstünlük kuramaz onunla maça başlamaya gerek yok, aylardır ayağına top değmeyen Etebo bile ondan daha çabuk ondan çok daha iyi mücadele ediyor. Her ne kadar Emre'nin sağ kanat oynamasından yana değilsem de Fenerbahçe maçı ilk 11'i böyle olmalı diye düşünüyorum

mnw8k9gn.jpg

Feghouli mevcut durumuyla sahada boş boş eli belinde duracağına yedek beklesin daha iyi

Bu maçın moduna hiç giremedim ya.

Aklımda Rangers maçı var. Onu da eleyip UEFA Gruplarına kalmamız lazım.

Evet beyler 1904. mesajım. Kısmet olursa 1905. mesajımı derbi zaferinden sonraya saklayacağım :)

Maç yorumum;

-Her mantıklı insan şuan hangi takımın daha maça hazır daha fit daha enerjik daha yetenekli olduğunu görür.
-Her maç olduğu gibi yine önemli olan takım olabilmek. Son 4 maçta olduğu gibi takım olursak (iyi konsantre olursak) puan kaybı mucize olur.

Sevgiler, saygılar.

Etebo'ul maç değil Başakşehir 11i bozulmaz bir planı yansıtıyor o takım, skoru alırsak Arda-Etebo yapılır Belhanda Hajduk maçı gibi öne çıkar

Sivassporum ile 8.haftada oynuyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

derbi maçın önemi başka elbette ama daha 3. hafta olduğunu unutmayalım. 34 maçlık maraton için bile erken denebilecek bir dönemken 40 maçlık bir ligden bahsediyoruz.

buradan gelecek sonuç ne büyük bir zafer ne de büyük bir yıkım etkisi yaratmamalı.

Dünkü rakip dünkü kadromuz kesinlikle lig için net bir mesaj vermez dünkü varyasyon kurulan oyun ve performansa bakılırsa yanılırız.

derbi maçın önemi başka elbette ama daha 3. hafta olduğunu unutmayalım. 34 maçlık maraton için bile erken denebilecek bir dönemken 40 maçlık bir ligden bahsediyoruz.

buradan gelecek sonuç ne büyük bir zafer ne de büyük bir yıkım etkisi yaratmamalı.
Ancak ikili averaj her zaman önemli bir koz, şu şekilde düşünmek gerek oynadığın rakibine özel +1 puan daha yazdırıyorsun hanene mümkünse 2 farklı bir galibiyet almamız şart

Sanirim Arenadaki ilk macta sonradan girmisti ve guzel oynamisti ama onun disinda Arda fener maclarinda hep etkisizdi.
Valla 1 - 0 olsun bizim olsun. Gereksiz faul ve korner yapmayalim yeter.

Geri
Üst Alt