Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Tokatlayip gececegiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.. 41 yaşımdayım ve favori olarak çıkıp kazandığımız FB derbisi yok neredeyse..Bu senaryo tanıdık geldi. Tudor ilk 8haftaki performansından sonra fenerin bize gelişi öncesi yapılan yorumlar da aynı şekildeydi fakat o maçta fener oynadı biz mal mal baktık 0-0a şükrettim. Forumun da cenabetliğini hesaba katarsak yenme ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum lütfen yorumlarınıza dikkat edin rahat galibiyet alalım.
çöp oğlu çöpValencia denen sahtekara dikkat etmek lazim. Sackeyin onune ayak koydu. Topla birlikte bunun ayagina geldi sari cikti. Ayni emre akbabanin pozisyonu. O pozisyonda bencede faul yoktu ama hakemi fislediler. Burda faul ve sari dogru oldu
Bizim 11 belli zatenDua edelim de samatha'nin karşısına donk oynamasın.
İçinden geçer yoksa
2 manyak mac sonrasi 4 puan cok iyi. zaten ilk fikstür cekildiginde 2-4 cok iyi olur demistim. en önemli rakiplerine kaybetmemis oluyorsun. bir de fb hataya karsi evinde berabere kalirak süpriz puan kayibi yapti. 1 puan iyidir ( basak-hajduk-fb-Rangers serüveni kolay felan degil)