Bu senaryo tanıdık geldi. Tudor ilk 8haftaki performansından sonra fenerin bize gelişi öncesi yapılan yorumlar da aynı şekildeydi fakat o maçta fener oynadı biz mal mal baktık 0-0a şükrettim. Forumun da cenabetliğini hesaba katarsak yenme ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum lütfen yorumlarınıza dikkat edin rahat galibiyet alalım.
Aynen.. 41 yaşımdayım ve favori olarak çıkıp kazandığımız FB derbisi yok neredeyse..
İddialı yorumları gördükçe umudum azalıyor...

hoca burada 2:25-2:35 arası 6-0 meselesini kast etmişti aslında üstü kapalı olarak. inşallah bir hesabı daha kapatır.

Maçın sonucunu kesinlikle Hocalar belirleyecek, Fatih Terim Hocamız kesinlikle bu maça oyuncuları iyi hazırlamalı önce Galibiyet daha sonrada Maç içindeki duruma göre farka koşmalıyız..

Valencia denen sahtekara dikkat etmek lazim. Sackeyin onune ayak koydu. Topla birlikte bunun ayagina geldi sari cikti. Ayni emre akbabanin pozisyonu. O pozisyonda bencede faul yoktu ama hakemi fislediler. Burda faul ve sari dogru oldu

Fatih Terim'in ve Erol Bulut'un oyun anlayışlarını göz önünde bulundurarak genelde bizim baskı yaptığımız bir maç ama sık sık faulle kesilen bir oyun göreceğimizi düşünüyorum.Fazla pozisyon olmaz, seyirci de olmayınca atak devamlılığı da sağlanamaz ancak FB'nin oturmamış defans kurgusu illaki bir hata hatta penaltı bile yapar ve Falcao bir şekilde gol atar.Sonrası kısır oyun ile birlikte 1-0 maksimum 2-0 biter.Zaten forumun genel skor tahmini 2-0.(Goller Falcao,Linnes)

macın sonucunu hocalar ve oyuncular belirleyecek olsa sonuc belliydi o yüzden aliyi maca atadılar.

Valencia denen sahtekara dikkat etmek lazim. Sackeyin onune ayak koydu. Topla birlikte bunun ayagina geldi sari cikti. Ayni emre akbabanin pozisyonu. O pozisyonda bencede faul yoktu ama hakemi fislediler. Burda faul ve sari dogru oldu
çöp oğlu çöp
boş topçu

Dua edelim de samatha'nin karşısına donk oynamasın.
İçinden geçer yoksa
Bizim 11 belli zaten

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes/Saracchi
Taylan
Fegh Belhanda Emre K. Arda
Falcao

bana Kalsa Emre K. Sola, Etebo ortaya. Ama o emre k. Arda ikilisi de baya iyi uyum sagladi böyle. Hele emre her yerde önde

Cok fena gaza geldik yalniz. Fb nin 11 i de bize cok ters gelebilir.
11i böle bekliyorum

altay
Gg Lemos Tisserand Caner
Gustavo
Sosa MHY/Ozan
Valencia Samatta Thiam/Ferdi

kolay olmicak. Beraberlik iyidir

kolay olmicak. Beraberlik iyidir

.
20200908_003918.webp

yalı çocugu palabıyıga saglam prim vermiştir ne yap et yenilmeyelm diye

Sezon başında kimsenin çok ümidi yoktu şu 5 maçlık seri için, pazar günü 5'te 5 için çıkıcaz.
Tek beklentim güzel oyun , gerisi gelecektir zaten.

Geri
Üst Alt