Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.690
- 21.760
- 2.783
HbUstad hg.Mucadeleler verdim dönmen için.
Mapus zordu ama en zoru sevistigim uyelerden uzak kalmakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HbUstad hg.Mucadeleler verdim dönmen için.
Yedeklerimiz oyuna girince daha iyi miyiz daha kotu muyuz anlamiyorum, oyun degisiyor ama kalite farkli degil. Kulubemiz saglam onlarin gotu tutusacak bu maca kadar bizim degil.
üstat gecen seneki maçta bu tanıma yakın değil miydi?Kazanirsak Fb vefat eder. Bu tur fb maclarini alamiyoruz.
Orası öyle tabi ama, geçen sene kadıköy'de bunlara koyarken ki futbolumuzdan daha efektif bir top oynuyoruz. Hakem katliamı yaşamazsak ezip geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerin şuan golu bulacak oyun şablonu yok.Yalniz sakin olmakta fayda var. Asariz keseriz modundan uzak duralim ki g.te gelmeyelim arkadaslar.
Orası öyle tabi ama, geçen sene kadıköy'de bunlara koyarken ki futbolumuzdan daha efektif bir top oynuyoruz. Hakem katliamı yaşamazsak ezip geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerin şuan golu bulacak oyun şablonu yok.
skor tahminim 2-0
Ben de (nihayet iceride de) kazanacagimizi düsünüyorum ama bu Fener maclarinda hersey olabiliyor gercekten. Göktasi falan bile düsse sahaya sasirmam ben.
Normal sartlarda dogduklarina pisman etmeliyiz bu serefsizleri.
Basaksehir macındaki oyunumuz beni fena hypeladı yav. Koyup geçmezsek içimde kalır