Twitter'da Samatta için pivot forvet yorumu gördüm..
db8aaba28f3d9c84f0d2af5a2e09fd47.jpg

Fenerbahçe'nin hayatı var oluş sebebi Galatasaray. Eğer bu maçta bize yenilmezseler motive olurlar. Ama yenilirseler kaos başlar daha çok puan kaybederler. Bu maçı kazanırsak Fener karışır bu kadar diyorum.

Az pozisyon veren Fenerbahçe yoktur Galatasaray ile oynamamış Fb vardır.

IBB, Besiktas ve Trabzon'u 2015 den beri disarida yenemiyorduk. IBB ayagini kirdik simdi sira digerlerinde bu sene.

Ek olarak Fener'e karsi da Sneijder'in bi saga bi sola yolladigi füzelerinden beri iceride kazanamiyoruz. Sene 2014.

Fener'i böyle bulmusken mutlaka ama mutlaka kazanmaliyiz. Son 2 sezon bunlari iceride yenemememiz zaten tam bir fiasko, özellikle 2-2'lik mac.

Maalesef yenilgi için bütün şartlar oluşmuş durumda.. beklentiniz olmasın bu maçtan

Bana Fenerbahçe rekabeti eskisi gibi keyif vermiyor. Bence önemli olan son senelerdeki Avrupa maçlarındaki başarısız sonuçları onarmak.
Fener'e 3 attın diyelim, haftaiçi avrupadan elendin. Ne anlamı var ki? Fenerlilerle dalga geçmek yıl içinde en sık yapılan aktivite zaten.
O yüzden avrupa maçlarına daha fazla önem verilmeli. Yoksa bir süre sonra bırak başarıyı gruplara dahi kalamıyor hale gelecek türk takımları

Kagit üzerinde net favoriyiz ama bu fb maclarinda bize bir seyler oluyor. Evimizde 6 yildir yenemiyoruz. Ben beraberlik bekliyorum bu mactan.

Yalniz sakin olmakta fayda var. Asariz keseriz modundan uzak duralim ki g.te gelmeyelim arkadaslar.
Orası öyle tabi ama, geçen sene kadıköy'de bunlara koyarken ki futbolumuzdan daha efektif bir top oynuyoruz. Hakem katliamı yaşamazsak ezip geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerin şuan golu bulacak oyun şablonu yok.

skor tahminim 2-0

Orası öyle tabi ama, geçen sene kadıköy'de bunlara koyarken ki futbolumuzdan daha efektif bir top oynuyoruz. Hakem katliamı yaşamazsak ezip geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerin şuan golu bulacak oyun şablonu yok.

skor tahminim 2-0

Ben de (nihayet iceride de) kazanacagimizi düsünüyorum ama bu Fener maclarinda hersey olabiliyor gercekten. Göktasi falan bile düsse sahaya sasirmam ben.

Normal sartlarda dogduklarina pisman etmeliyiz bu serefsizleri.

Ben de (nihayet iceride de) kazanacagimizi düsünüyorum ama bu Fener maclarinda hersey olabiliyor gercekten. Göktasi falan bile düsse sahaya sasirmam ben.

Normal sartlarda dogduklarina pisman etmeliyiz bu serefsizleri.

Basaksehir macındaki oyunumuz beni fena hypeladı yav. Koyup geçmezsek içimde kalır

Geri
Üst Alt