Orası öyle tabi ama, geçen sene kadıköy'de bunlara koyarken ki futbolumuzdan daha efektif bir top oynuyoruz. Hakem katliamı yaşamazsak ezip geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerin şuan golu bulacak oyun şablonu yok.

skor tahminim 2-0
Fatih bomba bir hareket yapmazsa duran toplar hariç gol atma şansları düşük bence de.

5-0 6-0 kazanirsak ne Bulut nede Ali Koc kalir. Anadolu takimi olurlar
Bitirici darbeyi vurmanin tam zamani.

21.08.2020 tarihli mesajımda Fenerbahçe neden şampiyon olamaz diye 5 madde yazmıştım.
3. ve 5. madde tamamdır.
2. madde için de ufak ufak duyumlar geliyor.
1. madde zaten tescilli.

Bir de o zaman bizim şansımız %75 demişim, ne cahillik; %99 :hehe:

===========Mesaj==Metni===========
Bizim şampiyonluk şansımız %75 ama Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağına %100 inanıyorum.

Neden mi?
- Futboldan anlamayan başkan.
- Agresifliği ile ünlenmiş Emre B. kulübün son kuruşlarını veteranlara saçmış. En ufak tökezlemede Erol B. ye takım nasıl kurulur öğretmeye hazır.
- Sahada yaşı Erol B. nin yaşına yakın ve agresif oyuncular. "Ben mi onu dinleyeceğim, o beni dinlesin" havasında olacaklar.
- Kenarda saatli bomba Volkan.
- Yıllardır kupa görmemiş "o sene bu sene" ye inandırılmış gergin taraftar. Bir mağlubiyette ortalık yangın yerine döner.

ifbyi 2 maçta şamp yarışından silmek hata olur
bu yarışta en çetin rakibimiz ifb adlı takım olacaktır

21.08.2020 tarihli mesajımda Fenerbahçe neden şampiyon olamaz diye 5 madde yazmıştım.
3. ve 5. madde tamamdır.
2. madde için de ufak ufak duyumlar geliyor.
1. madde zaten tescilli.

Bir de o zaman bizim şansımız %75 demişim, ne cahillik; %99 :hehe:

===========Mesaj==Metni===========
Bizim şampiyonluk şansımız %75 ama Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağına %100 inanıyorum.

Neden mi?
- Futboldan anlamayan başkan.
- Agresifliği ile ünlenmiş Emre B. kulübün son kuruşlarını veteranlara saçmış. En ufak tökezlemede Erol B. ye takım nasıl kurulur öğretmeye hazır.
- Sahada yaşı Erol B. nin yaşına yakın ve agresif oyuncular. "Ben mi onu dinleyeceğim, o beni dinlesin" havasında olacaklar.
- Kenarda saatli bomba Volkan.
- Yıllardır kupa görmemiş "o sene bu sene" ye inandırılmış gergin taraftar. Bir mağlubiyette ortalık yangın yerine döner.

Bayern bu hafta kaç atarsa en az yarısını atalım. skor tahminim 4-0 ama öyle böyle ezici bir oyun istemiyorum, resmen ezikliklerini yüzlerine vura vura ders vererek yenelim istiyorum 2-0 falan içimi soğutmaz

Bakin simdiden söyluyorum bu mactan sonra fenerin ismi FB olmayacak. Mactan sonra F8 olacak ve bu isme patent yaptiracagim.

bir gol atabilirsek öpüp basiniza koyun yav ne fark atmasi kardesim
beraberlik ya da fb galibiyeti olur daha fazlasi cok zor

Dünkü Fb Hatay maçının analizi

Tribünler boşken derbi moduna giremiyorum. Kadıköydeki 3-1 kazandığımız maçın özetini izledim de ne güzel çakmışız be hafif moda girer gibi olmamı sağladı yalan değil.

bu kansız haysiyetsizleri lahmacun gibi dürüm yapar yeriz. o ali koc ve karbonat dua etsin taraftar yok bu maçta.

Favori olduğumuz maçlarda genelde zorlanıyoruz beklediğimiz skorlar olmuyor umarım bu sefer tersi yaşanır

Geri
Üst Alt