Fenerin bize şu şekilde attığı goller var:

Fenerli şut çeker taca gidecek top bizim adamın kıçınına başına çarpıp poyrazın da etkisiyle bizim kaleye yönelir; bu sırada bizim kalecinin ayağı kayar tüm bu olumsuzluklara rağmen direğe çarpıp oyun alanına dönmesi gereken top o sırada meydana gelen depremin etkisiyle kaleye yönelir.

Şaka bir yana esasında oyun ve skor olarak benzer maç bekliyorum dediysem de direkt iddaa mantığıyla 3-1 demedim şu anda. 3-1 olmaz 2-0 olur, 3-0 olur ama oyun olarak ezeceğimiz bir maç bekliyorum. Kazanırız da.

şu golü unutamıyorum ya hasan aliden sağ ayakla gol yemek :crushed:

Galibiyetin sifresi ;

Gamli baykuslar Bay Mozart ve Aak reisin konuya 3 er adet olumsuz post atmasi.

Keramettinin Tahiri konudan banlamasi

Benim bol bol ibo capsi atip konu disina cikmam

Bunlari saglarsak zafer yakin

Ulan senin konu içine girdiğin mi var?

Bol keseden uçup kaçan yorumlara bakıyorum da, beraberlik süper sonuç olacak bizim için..
Umarım Fatih hoca ve futbolcular forumdakiler gibi uçmuyor ve rakibi ciddiye alıyorlardır..

Galibiyetin sifresi ;

Gamli baykuslar Bay Mozart ve Aak reisin konuya 3 er adet olumsuz post atmasi.

Keramettinin Tahiri konudan banlamasi

Benim bol bol ibo capsi atip konu disina cikmam

Bunlari saglarsak zafer yakin

EiYH1OdXkAMrNss

Bu senaryo tanıdık geldi. Tudor ilk 8haftaki performansından sonra fenerin bize gelişi öncesi yapılan yorumlar da aynı şekildeydi fakat o maçta fener oynadı biz mal mal baktık 0-0a şükrettim. Forumun da cenabetliğini hesaba katarsak yenme ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum lütfen yorumlarınıza dikkat edin rahat galibiyet alalım.

fb’yi düdüklemenin şifresi şu: golü bulunca geriye yaşlanmayacağız. Daha da halleneceğiz. 3-0 öne geçsek bile maç 0-0 imiş gibi oynayacağız.

FT oyuncuları uyaracak. Bu maçın taraftarlarımız için şeref maçı olduğunu, hatta mücadele etmemenin bedeli olacağını idrak ettirecek. Sahada yürüyeni gerekirse ilk yarıdan değiştirecek.

İlk yarıdan fişi çekmemiz işten bile değil. Hajduk maçı önemli ama bunları eniklemek daha önemli. Çünkü henüz AL’de iddialı olabilecek seviyede değiliz.

Bu senaryo tanıdık geldi. Tudor ilk 8haftaki performansından sonra fenerin bize gelişi öncesi yapılan yorumlar da aynı şekildeydi fakat o maçta fener oynadı biz mal mal baktık 0-0a şükrettim. Forumun da cenabetliğini hesaba katarsak yenme ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum lütfen yorumlarınıza dikkat edin rahat galibiyet alalım.
Tudor hangi derbiyi kazandı ki?

Geri
Üst Alt