Ofsayt bile olsa, Fener maçlarını hiç boş geçmemiş Falcao :D

Neden? FB Başaktan daha güçlü bir takım olduğu için daha çok koşan oyuncu mu oynamalı. Böyle böyle şişiriyorsunuz 9 kişilik takıma pozisyona giremeyen takımı.

Valla bana soru sormuşsun ama cevabını beklemeden kendin cevaplamışsın benim yerime teşekkür ederim.

Feneri niye şişireyim? Tempo yapmamız lazım o yüzden de oyunu yavaşlatan Arda yerine daha tempolu bir oyuncu istiyorum. Şut falan da atıyor iyi kötü. Bazen iyi duran top da kullanıyor, driblingle adam eksiltebiliyor. Kağnı gibi topçu istemiyorum. Ömer über bir yetenek değil, çok iyi bir futbolcu gibi lanse etmiş olmayayım ama tüm bunları şu anda Arda’dan daha iyi yaptığı aşikar.

Valla bana soru sormuşsun ama cevabını beklemeden kendin cevaplamışsın benim yerime teşekkür ederim.

Feneri niye şişireyim? Tempo yapmamız lazım o yüzden de oyunu yavaşlatan Arda yerine daha tempolu bir oyuncu istiyorum. Şut falan da atıyor iyi kötü. Bazen iyi duran top da kullanıyor, driblingle adam eksiltebiliyor. Kağnı gibi topçu istemiyorum. Ömer über bir yetenek değil, çok iyi bir futbolcu gibi lanse etmiş olmayayım ama tüm bunları şu anda Arda’dan daha iyi yaptığı aşikar.

Ömer oyunu aşırı kilitliyor yav. Uygun pozisyonda pas vermek yerine 2 3kişinin arasına dalıyor. Bir de bitmeyen çizgiye inme aşkı var. Ardayı günahım kadar sevmem fiziken de bitik olurum ama Arda daha yararlı olur ömerden diye düşünüyorum şahsi fikirim

Bizim takimin 60dan sonra dili dışarı cikmazsa 2 0 one geçtiğimiz mac tarihi fark.olacakti o sezon buna benzer 3 4 mac verdik yanlış hatırlamıyorsam 2 0 dan.
Şimdi fizik gucumuz cok iyi, takım nazar degmesin zimba gibi. Ilk 15 dk golü buluruz devamı gelir. Hoca iyi hazırlayacaktır takimi bu maca.
Son 3 sezon fenere hic yenilmemisiz ama 5 maç berabere bitmis birini biz kazanmisiz gecen yilki aci koyduğumuz mac e tabi 1 evvelki sene gaspedilen galibiyetimizi unutmayalım

Fener öyle derbi canavarı degil eskisi gibi. Tum sartlar bizden yana. Allah utandırmasın.

hedef23

Arda'nın şuanki hali bile Ömeri donunda sallar. Başak maçı için desen anlarım tempo lazım olabilir diye. yürüyerek oynayan Fb'e karşı tempoya gerek yok. kaliteli ayaklar işi bitirir. Ama ben yinede ranger maçını düşünerek FB ye karşı rotasyonlu kadro ile çıkmayı savunuyorum.

Ekibimizdeki topçuların Fenere daha önceden soktukları goller. Linnes ve Falcao ile başlıyorum. Maç gününe kadar diğerleri de gelecek

Linnes

Falcao

Falcao da ne FB düsmani cikti ya .d

bizde de o .. offsayti olmasaydi 2 macta 2 gol atiyordu. Monaco da da tikamis

Bu macta Fener'i yenmek cok onemli. 3 macta 4 puanda kalirlar ve kucuk capli bir krize, ozguven kaybina girerler.

Umarim hem Falcao, hem de Diagne gol atar ve kazaniriz.

Arda'nın şuanki hali bile Ömeri donunda sallar. Başak maçı için desen anlarım tempo lazım olabilir diye. yürüyerek oynayan Fb'e karşı tempoya gerek yok. kaliteli ayaklar işi bitirir. Ama ben yinede ranger maçını düşünerek FB ye karşı rotasyonlu kadro ile çıkmayı savunuyorum.

Arda’nın şu anki hali herhangi bir şeyi, herhangi birisini sallayamaz.

Shabani Nonda

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt