- 19 Mart 2014
- 29.500
- 30.936
- 2.718
Ofsayt bile olsa, Fener maçlarını hiç boş geçmemiş Falcao 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda yerine Ömer Bayram başlamalı.
Neden? FB Başaktan daha güçlü bir takım olduğu için daha çok koşan oyuncu mu oynamalı. Böyle böyle şişiriyorsunuz 9 kişilik takıma pozisyona giremeyen takımı.
Valla bana soru sormuşsun ama cevabını beklemeden kendin cevaplamışsın benim yerime teşekkür ederim.
Feneri niye şişireyim? Tempo yapmamız lazım o yüzden de oyunu yavaşlatan Arda yerine daha tempolu bir oyuncu istiyorum. Şut falan da atıyor iyi kötü. Bazen iyi duran top da kullanıyor, driblingle adam eksiltebiliyor. Kağnı gibi topçu istemiyorum. Ömer über bir yetenek değil, çok iyi bir futbolcu gibi lanse etmiş olmayayım ama tüm bunları şu anda Arda’dan daha iyi yaptığı aşikar.

Valla bana soru sormuşsun ama cevabını beklemeden kendin cevaplamışsın benim yerime teşekkür ederim.
Feneri niye şişireyim? Tempo yapmamız lazım o yüzden de oyunu yavaşlatan Arda yerine daha tempolu bir oyuncu istiyorum. Şut falan da atıyor iyi kötü. Bazen iyi duran top da kullanıyor, driblingle adam eksiltebiliyor. Kağnı gibi topçu istemiyorum. Ömer über bir yetenek değil, çok iyi bir futbolcu gibi lanse etmiş olmayayım ama tüm bunları şu anda Arda’dan daha iyi yaptığı aşikar.
Ekibimizdeki topçuların Fenere daha önceden soktukları goller. Linnes ve Falcao ile başlıyorum. Maç gününe kadar diğerleri de gelecek
Linnes
Falcao
nedenİçim rahat etmiyor...
...fenere koymayınca
neyin varsa beraberliğe bas...fenere koymayınca
O yüzden pazar günü çocukları ekran başından alalım
neyin varsa beraberliğe bas

Üstad direkt tarasaydın.Split maçı daha önemli ve Fb ye göre daha güçlü bir takım. Split maçına tam kadro çıkmalıyız FB ye karşı rotasyona girebiliriz ve böylelikle takip eden Rangers maçına As kadro ile çıkma şansımız olur.

Arda ve Belhanda nın üzerine oynayacakları o kadar belli ki. Buna karşı önlem alır bizimkiler inşallah.Arda yerine Ömer Bayram başlamalı.
Arda'nın şuanki hali bile Ömeri donunda sallar. Başak maçı için desen anlarım tempo lazım olabilir diye. yürüyerek oynayan Fb'e karşı tempoya gerek yok. kaliteli ayaklar işi bitirir. Ama ben yinede ranger maçını düşünerek FB ye karşı rotasyonlu kadro ile çıkmayı savunuyorum.