fbnin o stoperlerle ön alan baskısından uzun top dışında çıkma şansı yok. Şişen topları da L.Dama ve Marcao zaten bırakmayacaktır. fb nin meşhur derbi balı ve Caner'in ortaları dışında bir hücum opsiyonu yok. Gustav'ı da markajla yıldır, erken kart aldır bitti..

Belhardi ve bay 66 gerilimle gaza gelmemeli üzerlerine oynayacaklar.

Teknik olarakm saha içinde Başşak maçından çok daha kolay ve rahat kazanacağımız bir maç.
Ama Fb tarafının aşırı fütursuzluğu ve mesnetsiz bir şekilde oluşturdukları kendilerine aşırı güven sonucu bizim tarafın gereğinden fazla anlam yüklemesi ve adının derbi olmasından dolayı psikolojik faktörlerle zor maç kıvamına bir şekilde geliyor.

Arda yerine Ömer Bayram başlamalı.

Kezmanin sag caprazdan attigi sutun ergünün götüne carpip gol olmasi vardi mesela
Yer yüzünde su golü atabilecek baska bir takim yoktur herhalde
Bakin takim diyorum oyuncu degil

90dk fbyi sahadan silsek bile zar zor 1-0a anca yeter

Fazla hayaller kurmayin yani

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Daha macin hemen basinda belhanda ya da arda cok ucuz bir sari görecektir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

İçimde kötü bir his var hayrola, umarım bu maçı kazasız belasız bir şekilde kazanarak bitiririz. Hem dahada havaya girmek ve rakiplerimizden birinin hayallerini yıkmak için bundan güzel fırsat olmazdı. Allah yardımcımız olsun.

İçimde kötü bir his var hayrola, umarım bu maçı kazasız belasız bir şekilde kazanarak bitiririz. Hem dahada havaya girmek ve rakiplerimizden birinin hayallerini yıkmak için bundan güzel fırsat olmazdı. Allah yardımcımız olsun.
Benimde nedense

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes
Taylan
Fegh belh Emre K. Arda
Falcao

Altay
Gg Lemos Tisserand Novak/Caner
Gustavo
Mhy Ozan
Thiam Valencia Garry/Caner/Ferdi

böyle cikilir

Benimde nedense

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes
Taylan
Fegh belh Emre K. Arda
Falcao

Altay
Gg Lemos Tisserand Novak/Caner
Gustavo
Mhy Ozan
Thiam Valencia Garry/Caner/Ferdi

böyle cikilir
Ben Garry'i oynatacaklarını ve onunda oynamak isteyeceğini düşünmüyorum. :)

Ben Garry'i oynatacaklarını ve onunda oynamak isteyeceğini düşünmüyorum. :)
Taraftar yok diye oynar. Bizim sag tarafi kilitlemek icin Caner+ novak da yapabilirler.

bakalim oslarina karsi ne yapacagiz. Bir de Linnesin isi zor Ggye karsi. Duran toplarda felan paso dikkat etmeli.
stoperleri bos. Hatta ilerleyen dklarda Diagne + Falcao da yapabiliriz

Ekibimizdeki topçuların Fenere daha önceden soktukları goller. Linnes ve Falcao ile başlıyorum. Maç gününe kadar diğerleri de gelecek

Linnes

Falcao

Geri
Üst Alt