Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:3 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 27 Eylül
An itibariyle eziklerin böbrek yatağına kadar dayamaya tam 2 gün yani 48 saat kalmış. Son 48 saatiniz, gülün eğlenin sevdiklerinizle bu kısa sürede yaşaya bildiğinizi yaşayın ızdırabınız olucağız lan ! palabıyık değil feriştahı gelse elimizden alamaz.
Yav gözünüzü seveyim öyle asariz, keseriz, biceriz gibi yorumlar yapmayin. Bunlari okuyunca mactan tirsiyorum.
evet favoriyiz, onlardan daha iyiyiz ama bu bir derbi. Ne derbiler gördü bu gözler. Insallah oyunumuzu oynayip aliriz maci
Kesinlikle maçı berabere bağlaması için Ali'yi verdiler başımızda yönetim yok tek kelime edemedi hakem için
Ali ve Cüneyt böyle maçlarda bol düdük çalıp oyunu soğutur özellikle Ali bize kart vermeye bayılır
Feneri kurtarmanın en garanti yolu ya Cüneyt ya aliydi
ya ben bu fener*ahce denen takımın formasını görünce televizyona yumruk atasım geliyor. tipine meymenetine soktugumun caneri maneri görünce televizyonu kırmadam maçı izlersem iyidir. yok olasıca camia tepeden tırnaga penis gibi bir camia.
neyse şanlı galatasarayımız bu sefil uefa tarafından haysiyetsizlikleri, karaktersizlikleri, ahlaksızlıkları ve şikecilikleri kanıtlanmış klübü yenecektir. keşke taraftar da olsaydı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.