Bizim 11 belli zaten

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes/Saracchi
Taylan
Fegh Belhanda Emre K. Arda
Falcao

bana Kalsa Emre K. Sola, Etebo ortaya. Ama o emre k. Arda ikilisi de baya iyi uyum sagladi böyle. Hele emre her yerde önde
Arda çok hantal ve etkisiz kalıyor.

Arda yerine emre
Emre'nin yerine etobo oynarsa daha dirençli oluruz gibi geliyor.
Taylan tek başına gustovo, sosa ve ozan ile baş edemez.

Yav gözünüzü seveyim öyle asariz, keseriz, biceriz gibi yorumlar yapmayin. Bunlari okuyunca mactan tirsiyorum.
evet favoriyiz, onlardan daha iyiyiz ama bu bir derbi. Ne derbiler gördü bu gözler. Insallah oyunumuzu oynayip aliriz maci

HOCA hasorftmantlarini giyerse feneri samar oglanina cevirebilir

Arda yerine emre
Ardanin da artisi takim defansa cok yardim etmesi iste. Bir de emre ile merkez kanat degisiklikligi. Oynarsa neden oynadi demem

Fbye koyup şimdiden puan farkını 5 yapmamıza izin vermezler gibi geliyor. Fahiş hakem hatası bekliyorum direk sonucu etkileyen

1601051598282.webp

Fbye koyup şimdiden puan farkını 5 yapmamıza izin vermezler gibi geliyor. Fahiş hakem hatası bekliyorum direk sonucu etkileyen
Kesinlikle maçı berabere bağlaması için Ali'yi verdiler başımızda yönetim yok tek kelime edemedi hakem için
Ali ve Cüneyt böyle maçlarda bol düdük çalıp oyunu soğutur özellikle Ali bize kart vermeye bayılır
Feneri kurtarmanın en garanti yolu ya Cüneyt ya aliydi

Yönetim yönetim olsa pala itini verdirmezdi bu maca. O halde ne yapacagiz? Hem fb, hem palabiyik itini, hem abdürü üst üste koyacagiz.

Arda yerine emre

Öyle duruyor ama belhanda da taylan da mücadeleci adamlar. Bence de arda agir kaliyor ama kondisyonu yettiği kadar oynasin

ya ben bu fener*ahce denen takımın formasını görünce televizyona yumruk atasım geliyor. tipine meymenetine soktugumun caneri maneri görünce televizyonu kırmadam maçı izlersem iyidir. yok olasıca camia tepeden tırnaga penis gibi bir camia.

neyse şanlı galatasarayımız bu sefil uefa tarafından haysiyetsizlikleri, karaktersizlikleri, ahlaksızlıkları ve şikecilikleri kanıtlanmış klübü yenecektir. keşke taraftar da olsaydı.

Daha önce de yazdım. Lemos çok dengesiz girişleri olan biri.
Penaltı yapmasını bekliyorum.
Lemos penaltıya sebep olur bahsi oynayabiliyor muyuz acaba?

fatih
omar-luyindama-marcao-linnes
taylan
feghouli-belhanda-emre k- arda
falcao
ileriki dakikalarda etebo girer ömer girer diagne girer
böyle başlamalıyız

Geri
Üst Alt